Избор на минибус

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Съб 12 юли 2008 21:29

kris11 написа:
Geleto написа:За Дамас и Субаро съм чувал, че са нестабилни в завоите и лесно се обръщат!.

Mда преди да се разминеш с ТИР ,рейс, голям бус - намали или почти спри за да не се свестиш в канавката.

И не намалявай рязко когато си празен отзад , предното салто ти е гарантирано :? . Не знам какво толкова си харесал в тази касичка , имах едно пътуване до силистра и обратно с такова нещо макс спийд 60 км :049: . Пътуването беше над два часа , а колко топличко ни беше вътре нямам думи , по нескопосано нещо за работа няма май .

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Нед 13 юли 2008 13:27

red rider написа:
kris11 написа:
Geleto написа:За Дамас и Субаро съм чувал, че са нестабилни в завоите и лесно се обръщат!.

Mда преди да се разминеш с ТИР ,рейс, голям бус - намали или почти спри за да не се свестиш в канавката.

И не намалявай рязко когато си празен отзад , предното салто ти е гарантирано :? . Не знам какво толкова си харесал в тази касичка , имах едно пътуване до силистра и обратно с такова нещо макс спийд 60 км :049: . Пътуването беше над два часа , а колко топличко ни беше вътре нямам думи , по нескопосано нещо за работа няма май .

Aз се возих само в него до Бургас 1 път :twisted: Мъчението беше както ти си го описал - хем реве и вътре дума не може да се чуе хем пълзи наравно с 60 , а н баири с 30 .Оставих колегата да се мъчи наобратно.
На връщане предпочетох да се прибера с марширутка

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”