Ще се позанимавам ама нека се стопли малко че днес докът оправим на брат ми чистачките ми окапаха зъбите, а топките ми влязаха в корема.

Ако имах гараж щеше да е много хубаво.Щях да си сваля в гаража ПС-то и ..........
бате кажи каква е хавата деGolfstrom написа:Ако някой се интересува ,мога да обясня как се сменя термостат ,когато има хидравлика,а и климатик,както е при мен.Смених си го сам.Симптомите бяха същите като при вас-70гр.на извънградско.Сложих BEHR ,такъв се оказа и стария. Всичко стана ОК и сега се пържа в страшна жега
а термостата? даскала има един пост от първа страница и казва че после разхода падал ?!?!bobcho написа:Ами би трябвало да оказва, защото тоя датчик за който пита как се сменя праща сигнали на ECU- то и има значение за смукача
ааа ясно ,разбрах те -еми утре живот и здраве като го сменя ще покарам една две сутрини и ще ви кажа как е .но аз си го знам защото преди седмица имах възможността да карам за 10-тина днина майка полото 1.3 97 или 96 г май бешеbobcho написа:Да точно тов имах предвит.Като е прецакан термостата темперетурата на двигателя е по ниска от нормалната и тоа датчик казва на електрониката "Дай още бензин в сместа, че му е студено на двг-то"
landwarrior написа:ми аз съм същия сега го тествах както каза wili и малко преди 70 беше вече отворил долната тръба вече бешв леко затоплена ,утре ще ходя да взимам и ще го сменяват някаде -не вервам да е повече от 10-15 лв смяната при кварталнияbobcho написа:Аз моя мисля да го сменям защото вчера карах извънградско и не можа и 70 град да направи а и парното едвам духаше топлина.Наистина с таа хидравлика е малко гадно, но ако имаш канал и свободно мисля че не е проблем да си го смениш и сам.
Навън какъвто е студ не ми се почва ама хич
къв да взема сега Валтер или другия -Behr
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 159 госта