Бъбречна криза??
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- knight-errant
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кофти е много, но наистина от това не се умира, така че не се сърди на бърза помощ. Аз съм изпикавал камък с диаметър половин см, и съм ходил до болницата на крак с градски транспорт (над 40мин път + чакане пред личен лекар). Бусколизин помага, и но-шпа против инфекции на пикочните пътища.
М/у другото, споменахте за разбиване на камъни - разбиват се с инфра-звук, и са ми казвали, че МНОГО боли. Дано не се налага на никой.
М/у другото, споменахте за разбиване на камъни - разбиват се с инфра-звук, и са ми казвали, че МНОГО боли. Дано не се налага на никой.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Много неприятно дано се оправи човека а относно Бърза помощ не съм запознат но и там големи далавери с линейките беше правил директора им при конкурса за нови,даже ги даваха в господари на ефира и нищо човека още си е директор!Та незнам за осигуровките ама не им е чиста работата много.
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бъбречна криза??
Vento_Power написа:Снощи в 12 часа баща ми получи бъбречна криза,целия започна да се гърчи от болки и неможеше дори да стане да го закарам до болницата трябваше на носилка да се изнесе.Майка ми звъни на 150 и неква напушена пироманка и казала че сега неможе и затворила телефона.После на 112 там казаха че СИГУРНО ще пратят линейка но не са сигурни.И така след 1 час и половина дойде линейка и го откараха в Окръжна болница.Добре може ли такова нещо,да звъниш на 150 и да ти кажат сега неможе и да ти затварят телефона де*би и хората скапани!?
![]()
И на мен при бъбречна криза за бащата,казаха че не било спешна помощ тва.И не дойдоха.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бъбречна криза??
Vento_Power написа:Добре може ли такова нещо,да звъниш на 150 и да ти кажат сега неможе и да ти затварят телефона де*би и хората скапани!?![]()
Може,може.Миналата седмица лелинчо ми получи бъбречна криза,обадиха се в Бърза помощ,чакаха,чакаха и накрая братовчед ми го занесе в колата и го откара в болницата

- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
закарай баща си в Токуда
работят дори и със Здравната каса
аз имам проблеми с бъбреците от 5 годишна,имах камъни 1 см почти и всичко си изкарах, после съмнения за киста 2 см...е пооправи се
там имат добри специалисти, техника...ще му обърнат необходимото внимание
при мъжете положението с кризите е по-тежко заради елементарна физиология
освен това всеки си има праг на търпимост на болка-аз примерно търпя много, но баща ми не може-като има криза е ад
да не правя реклама, ама съм ходила по много болници,с приятели лекари или с препоръки...но от Токуда съм най-доволна
да забрави за вода от чешмата, най-добре Девин изворна, да си купи чай на Ламбрев и да си пази кръста;)
а за бърза помощ...какво да ги коментираме...приятелче почина на 30 и няколко години от рак ...няма смисъл да обяснявам колко жалко беше и каква гавра, когато беше зле и не искаха да го закарат дори до болница, не искаха да го носят с носилката, защото нямало асансьор...от болницата го връщаха....и нещата се завъртаха отново
да сме живи и здрави само и да не ни се налага да чакаме помощ
работят дори и със Здравната каса
аз имам проблеми с бъбреците от 5 годишна,имах камъни 1 см почти и всичко си изкарах, после съмнения за киста 2 см...е пооправи се
там имат добри специалисти, техника...ще му обърнат необходимото внимание
при мъжете положението с кризите е по-тежко заради елементарна физиология

освен това всеки си има праг на търпимост на болка-аз примерно търпя много, но баща ми не може-като има криза е ад
да не правя реклама, ама съм ходила по много болници,с приятели лекари или с препоръки...но от Токуда съм най-доволна
да забрави за вода от чешмата, най-добре Девин изворна, да си купи чай на Ламбрев и да си пази кръста;)
а за бърза помощ...какво да ги коментираме...приятелче почина на 30 и няколко години от рак ...няма смисъл да обяснявам колко жалко беше и каква гавра, когато беше зле и не искаха да го закарат дори до болница, не искаха да го носят с носилката, защото нямало асансьор...от болницата го връщаха....и нещата се завъртаха отново
да сме живи и здрави само и да не ни се налага да чакаме помощ
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Извинявам се на колегата че използвам темата му, но не виждам смисъл да пускам нова. Миналата седмица ми откриха по един камък във всеки бъбрек плюс една киста. Камъните ги гледаха на ехограф и ми казаха че са по около 4мм. Накрая ми предписаха да пия неоренал в продължение на 3 месеца и да мина пак на контролен преглед. Това дали е достатъчно или да потърся мнението и на друг лекар?
- marti81
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AHF 1999
..
Няма оправия в тая държава.Мога само да посъветвам ако на някой не дай си боже му се наложи да ползва услугите на "Бърза помощ"
да се обади в пожарната.Това го казвам съвсем сериозно.Там също има медицински екип,който е в пъти по отговорен от тези в бърза помощ.Знам го защото служих там

- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ACCELERATOR написа:Кофти е много, но наистина от това не се умира, така че не се сърди на бърза помощ.
Кво значи да не се сърди???
Нали това им е работата? Длъжни са да се отзоват, защото е възможно да не е само бъбречна криза например, а нещо много по-сериозно!! Като са им малко парите, да напуснат и да работят друго! Аман от доктори, мед. сестри и всякакви др. медицински работници!!!!
Последна промяна от Sara_Bold на Нед 13 юли 2008 14:36, променено общо 1 път.
- Pencheva
- Автомобил:
- Двигател:
Sara_Bold написа:Аман от доктори, мед. сестри и всякакви др. медицински работници!!!!
Как може да кажеш аман от медицински работници?Като се разболееш при кой отиваш-нали при медицински работници.Във всяка една сфера има хора,които си вършат работата и не си я вършат не слагай всички под общ знаменател.Има здравни работници карат по 48 часа нощни и дневни смени в хирургия така че е много глупаво да ги обиждаме без причина
- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pencheva написа:Sara_Bold написа:Аман от доктори, мед. сестри и всякакви др. медицински работници!!!!
Как може да кажеш аман от медицински работници?Като се разболееш при кой отиваш-нали при медицински работници.Във всяка една сфера има хора,които си вършат работата и не си я вършат не слагай всички под общ знаменател.Има здравни работници карат по 48 часа нощни и дневни смени в хирургия така че е много глупаво да ги обиждаме без причина
Мислиш ли, че го казвам без причина??
Като се разболея ли?? Моля се да не става, защото мойто джи пи не те приема без предварително записан час поне 3-4 дена! Има опция и да отидеш по спешност, но чакаш с часове защото има народ със записан час и влизаш или след като минат всичките/към 13-14ч/ или ако случайно някой си е пропуснал реда!
И да-пак казвам-Аман от всички медицински работници! Казвам го най-отговорно, защото последната една година ми се наложи да се сблъскам с некадърието и бездушността на всевъзможни доктори, мед. сестри, санитарки и персонала на Бърза помощ!!
Пак казвам-щом не им харесва да напуснат и да работят друго!!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”