Айде стига сте дрънкали глупости,по нагоре е обяснено защо точно се получава така с БТК.Не заблуждавай хората с разни думи дето не ги разбират.Когато не си подготвен не давай мнение.Не искам да коментирам по горе написанато!!!Няма нищо общо с проблема на колегата!amikus написа:Колега проблема 99% е в ВЕ ТЕ КА пускат ти канал 12 мбит симетричен ама не е гарантиран!!Отделно може и шейпинги да са ти прасналиДа беше казал в кой квартал си и да ти препоръчаме читав ЛАН доставчик че адсл-а става само за чат и браузване не и за даунлоуд най-подходящ е за провинцията където няма сериозни доставчици.Пробвай с друг комп у вас как е положението но се съмнявам да е по-различно.

Въпрос до колегите с БТК ADSL(ако има)?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ре
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Май ти дрънкаш глупости нищо съществено и по темата не каза май?След печалните ми опити с тоя доставчик смело мога да твърдя че е по скапан и от на кабелната!Колегата си е решил проблема вече ако искаш да се храним пробвай на лични!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Да бе човек разбрах как си бил аз говорех за нета през коаксиален кабел за който плащах 60 лева и неможех да гледам с стрийминг телевизия толкова беше мизерен.
Незнам как стоят нещата в София, но тук във Варна не се сещам някой доставчик, който да пуска гарантирани скорости на ниски цени за домашни потребители. Отделно абонираики се за услугата ADSL на БТК, трябва от самото име на технологията да ти става ясно, че става дума за Асиметричност (става дума за хората занимаващи се в тази област), което пък от своя страна значи, че каналите за предаване (upload) и приемане (download) не са с един и същ капацитет (не са симетрични). Та не виждам какво руптаете против БТК, след като те почти ясно си казват за какво става дума.
ще използвам темата да запитам и аз нещо ...
от скоро съм на ADSL и някои неща ме притесняват. Имам съмнения за някакво странно филтриране, от време на време ...
Не мога да отварям някои определени страници, примерно търся в гугъл, опитвам се да отворя линк от първите резултати и не става. Досега никога не се е случвало. Прехвърлям се на wireless-а на съседа и става ... обаждам се на приятел с нет, и при него става
преди около час тествах и с форума, и през двата адреса не ставаше, малко по-късно стана само през единия, а сега работят и двата, поне това със сигурност ще може да се засече
някакви идеи ...
от скоро съм на ADSL и някои неща ме притесняват. Имам съмнения за някакво странно филтриране, от време на време ...

Не мога да отварям някои определени страници, примерно търся в гугъл, опитвам се да отворя линк от първите резултати и не става. Досега никога не се е случвало. Прехвърлям се на wireless-а на съседа и става ... обаждам се на приятел с нет, и при него става
преди около час тествах и с форума, и през двата адреса не ставаше, малко по-късно стана само през единия, а сега работят и двата, поне това със сигурност ще може да се засече
някакви идеи ...

- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
VWGT, най-добре ползвай DNS адресите на OpenDNS и няма да имаш подобни проблеми.
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Re: ре
amikus написа:След печалните ми опити с тоя доставчик смело мога да твърдя че е по скапан и от на кабелната!
Би ли споделил какви точно драми си имал? Защото аз съм на бТК АДСЛ повече от 5 години вече и примерно смело мога да кажа, че интернета е спирал един или два пъти. На мен това ми стига като достатъчно силен аргумент в тяхна полза за да бъдат предпочетени, но други хора може друго да ги интересува и за това да се разминаваме

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Бтк = арогантност,малоумие,некадърност,шуробаджанащина и мислят че годината е 1978 и са само те най-велики на света,клиента винаги е крив а услугата която предлагат (Атрактивни Домати Супер Лесно)25 лева килото е пълна трагедия...
И са на второ място в БГработодател.ком в класацията АЗ МРАЗЯ СВОЯТА РАБОТА!!!...
тегли се.
Засега доволен А ъплоудва ли се???
И са на второ място в БГработодател.ком в класацията АЗ МРАЗЯ СВОЯТА РАБОТА!!!...
тегли се.
Засега доволен А ъплоудва ли се???
Върни се в “ОФФ-Топик - други”