MFA на кола без такова

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Kostadinpapanov
Автомобил:
Двигател:

MFA на кола без такова

Мнениеот Kostadinpapanov » Съб 12 юли 2008 20:11

Прочетох голяма част от темите по въпроса. Но така и не разбрах дали е възможно да се сложи табло с Mfa
Джета 2 1985 карборатор 1.6 53Кв.
Таблото е две букси. Не знам дали има датчици за това или не.

Потребителски аватар
london
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот london » Съб 12 юли 2008 20:17

И аз имам същото питане!
Сложих си табло с МФА, сложих си лостчета с МФА, взех инсталация от лостчето до бушониерата, закачих и вакуума за разходомера, обаче лостчето въобще не работи! Не сменя позициите на мфа-то. Какво още ми трябва?

Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Пон 14 юли 2008 9:52

Имам монтирано табло с MFA от доста отдавна,но от скоро ми влезе "мухата" да го задействам! :lol: За целта си взех лостчето за чистачките(с управлението),инсталация не можах да намеря и си я пуснах сам (не е сложно)! 8) Единствено досега не ми тръгна моментния разход :roll: ,включил съм му вакуума отзад!Някой колега ако има идея от какво може да е, нека сподели!? :wink:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 14 юли 2008 10:00

ivkata написа:Имам монтирано табло с MFA от доста отдавна,но от скоро ми влезе "мухата" да го задействам! :lol: За целта си взех лостчето за чистачките(с управлението),инсталация не можах да намеря и си я пуснах сам (не е сложно)! 8) Единствено досега не ми тръгна моментния разход :roll: ,включил съм му вакуума отзад!Някой колега ако има идея от какво може да е, нека сподели!? :wink:
Трябва да смениш ЕКУ-то, има писано по въпроса, разрови се :idea: :idea:

Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Пон 14 юли 2008 10:13

vasstop написа:
ivkata написа:Имам монтирано табло с MFA от доста отдавна,но от скоро ми влезе "мухата" да го задействам! :lol: За целта си взех лостчето за чистачките(с управлението),инсталация не можах да намеря и си я пуснах сам (не е сложно)! 8) Единствено досега не ми тръгна моментния разход :roll: ,включил съм му вакуума отзад!Някой колега ако има идея от какво може да е, нека сподели!? :wink:
Трябва да смениш ЕКУ-то, има писано по въпроса, разрови се :idea: :idea:
Двигателя ми е с механичен инжекцион :wink: модел от 86 година,заводско няма компютър,а пък е имал MFA! Освен голфовете и други модели на марката от това време имат MFA ,така че не съм съгласен за компютъра!Мисля че цялото управление на MFA-то е в таблото и лостчето което го командва :wink: ,така мисля. :roll: Всичко друго подкарах,само моментния разход не тръгна. 8)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”