Здравейте колеги,
Имам Пасат B5 99г. 1,9TDI 90к.с.От 1 седмица насам имам следния проблем: Като дам на контакт след 3-4 сек. лампата за маслото огасва без да съм запалил(не знам дали е нормално) но по лошото е че като запаля двигателя лампата започва периодично да светва за периоди около 10-15 сек. и изгасва без никаква закономерност.Смених датчика и масления филтър(така ме посъветваха) но проблема остана.Освен това замерих налягането на маслото при 2000об/мин е 4 бара така че си мисля че проблема е електрически.Ако някой е имал подобен проблем ще съм много благодарен ако сподели своето мнение.
Проблем с лампата за налягането на маслото 1.9TDI 90к.с
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също имам подобен проблем, при мен всичко беше ОК докато не ми се наложи да мина през петроханския проход. При изкачане 3-4 км. преди въпха ми светна лампата за маслото, изгасих и след минута запалих пак, лампата изгасна. Минах около 2 км. и същата работа. След това , на спускане никакъв проблем, още 150 км. по равното никакъв проблем , на връщане същата работа. Става вапрос за Passat Б3 1,8 Mi 91 година. Ако някой има мнение по въпроса, моля нека го сподели.
Върни се в “Дизелови агрегати”