чука при студен двигател

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Нед 13 юли 2008 19:35

zmei написа:Кое дават по каталог?
По указания на производителя маслото трябва да е 10в40 или при по-екстремно каране 15в50, но всеки продавач заявява, че по неговия каталог неговото масло е наи подходящо за двигателя.
Човека има конкретен проблем и е коректно да му посочите конкретно масло, марка и модел с което би се решил проблема. Всичко друго са общи приказки за убиване на времето.

Веднага Q8 10w40

Потребителски аватар
reactiven
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот reactiven » Нед 13 юли 2008 20:32

StS написа:
По указания на производителя маслото трябва да е 10в40 или при по-екстремно каране 15в50, но всеки продавач заявява, че по неговия каталог неговото масло е наи подходящо за двигателя.
Човека има конкретен проблем и е коректно да му посочите конкретно масло, марка и модел с което би се решил проблема. Всичко друго са общи приказки за убиване на времето.

Веднага Q8 10w40
......... колега на мене нещо тва К8 ми се пенеше много... незнам читаво ли е , макар сега съм пак с К 8 но формула ексел / 10 В 60 / , тубата е 82 лв.

dafku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dafku » Пон 14 юли 2008 15:30

zdraveite moji li i az da popitam ne6tu skoro si vzeh i az golf 4 i az imam 4ustvoto 4e dvigatelq mi tropa ama ne e ot masloto daoh q na maistoi i kato otvori dvigatelq vidq 4e na 4-tiq cilindar e nadraskan i starji i ot tam tova tropane a vaprosat mi e koe 6te e po dobre dali da si vzema dr dvigatel ili tozi 6te prodalji da raboti kato nov ako mine prez strugar. :)

Потребителски аватар
gyleto
Автомобил: Golf 2
Двигател: PL 1991

Мнениеот gyleto » Вто 15 юли 2008 1:37

човече пусни си тема само за това става въпрос за голфа 4 там ще могат да ти отговорят компетентни хора не се мъчи между темите да получиш отговор

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Вто 15 юли 2008 7:45

reactiven написа:
StS написа:

Веднага Q8 10w40
......... колега на мене нещо тва К8 ми се пенеше много... незнам читаво ли е , макар сега съм пак с К 8 но формула ексел / 10 В 60 / , тубата е 82 лв.

ми не знам при тебе как е било но аз съм невероятно доволен..веднъж маслото го смених след 15 000 и си изтече бистро ,сякаш сега е наливано а двг работи перфекно с него никакви забележки. Нз иначе за теб мойто си е 10в40.

Не му правя реклама, не е препоръка за закупуване и т.н

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”