Първи стъпки ( снимки ) - шофьорски курсове
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
аз на жигулка го карах:lol: м/у другото вчера се рових в някви документи и попаднах на тая карта за 5кинта на СБАslance написа:е-хее ,а 1989 беше 191лв.курса и 5лв.карта на сба/задьлжителна/на старите пари .за разлика от сега имаше тренажор и полигон/много полезен/.само москвичи 412 и тук таме някоя ладюха 2105.

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има подобна тема - кой на какво е карал курса.
Тази е добре да стане нещо като доволни недоволни.
Аз да напиша за отвратително некадърната школа на Руски паметник, където записах жената миналата година, юни месец. До септември!!! не можа да се яви на изпит, защото тъпаците не можаха да й уредят да си вземе часовете. Даже един път инструктора на име Борис не се яви на уговорения час. При същия жена ми не можеше да потегли, а с мен на Нивата!!! тръгваше без проблем. Оказа се, че този
нарочно й е държал спирачката
Естествено после я скъсаха за да може да си вземе допълнителни часове. Без нито една грешка на кормуването. За сметка на това са пуснали един, който щял да блъсне пешеходец на пешеходна пътека, и на който му посочвали кои отговори да задрасква на листовките.
След това отидохме при една фирма, препоръчана от Varbona
, където след два допълнителни часа взе изпита от раз.
Тази е добре да стане нещо като доволни недоволни.
Аз да напиша за отвратително некадърната школа на Руски паметник, където записах жената миналата година, юни месец. До септември!!! не можа да се яви на изпит, защото тъпаците не можаха да й уредят да си вземе часовете. Даже един път инструктора на име Борис не се яви на уговорения час. При същия жена ми не можеше да потегли, а с мен на Нивата!!! тръгваше без проблем. Оказа се, че този

Естествено после я скъсаха за да може да си вземе допълнителни часове. Без нито една грешка на кормуването. За сметка на това са пуснали един, който щял да блъсне пешеходец на пешеходна пътека, и на който му посочвали кои отговори да задрасква на листовките.
След това отидохме при една фирма, препоръчана от Varbona

- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kacho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дачо Недков Иванов, жива легенда в лозенец, целия квартал сме минали през него и ни научи да караме, определено. снимки нямам, щото беше 1998. на една 5-чка Ладичка, с ебати тежкия волан, после с подаръка от баща ми Москвич 8-смак не беше по-лесно, но истинското удоволствие от карането дойде след 1 една година - Голф 2!!!

Незнам, може и да греша, чувал съм че е за 2 години без нарушенияABSOLUT написа:Златен талон май се дава за 6 години без нарушения.

П.п. След направената справка останових че греша, Прав си - за 6 години без нарушение се дава златен талон

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=177834
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
slance написа:е-хее ,а 1989 беше 191лв.курса и 5лв.карта на сба/задьлжителна/на старите пари .за разлика от сега имаше тренажор и полигон/много полезен/.само москвичи 412 и тук таме някоя ладюха 2105.
1989 - Жигула - 1974 набор - курс към тогавашното ОСО - много доволен от инструктора - тогава се учеше - не е като сега

Имаше нощно каране , градско , извънградско , полигон , тренажор
Общо взето полезен курс - въпреки , че можех да карам две години преди да почна курса

- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
2006 - астра 96г 1.6D - страшна печка.. 8 мин. шофиране на изпита. - 360 лв.
2007 - Mercedes 1114 - много зор видя.. 10 мин. шофиране на изпита. - без пари.
2007 - Mercedes 1114 - много зор видя.. 10 мин. шофиране на изпита. - без пари.
Последна промяна от LuIS на Пон 14 юли 2008 21:57, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”