Русенски срещи - архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Don_Castelano
Автомобил: seat cordoba
Двигател: ABD 94

Мнениеот Don_Castelano » Нед 13 юли 2008 17:57

valdemir написа:Е като се пази какво от това. Ще попитаме в общината за разрешение и от там в МВР-то. Летището се пази но реално използва ли се?

Е какво ще им кажеш, Владко? "Може ли да пробваме, дали нашите 10-20 годишни коли могат да причинят катастрофа на военното летище?". Със сигурност трябва да имаш сериозни връзки в Общината, МВР-то и Пожарната за да си затворят очите за ентусиазирани "шофьори" с няколко годишен стаж.. Та като се запалих бих могъл да предложа място за събиране, където ще е удобно да си правим (макар и скромно) и нелегален драг. Не мисля, че всеки път трябва да се чудя къде да паркирам и да се наливам с безалкохолно, за това ще предложа ...... ЛЕВЕНТА. Достатъчно добро място за паркиране, снимки, дискусии край колите и изпробване на възможностите на новите силови тунинги. Искам коментар :!: :!: :!:

Потребителски аватар
ivo_barns
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_barns » Нед 13 юли 2008 21:25

Don_Castelano написа:
valdemir написа:Е като се пази какво от това. Ще попитаме в общината за разрешение и от там в МВР-то. Летището се пази но реално използва ли се?

Е какво ще им кажеш, Владко? "Може ли да пробваме, дали нашите 10-20 годишни коли могат да причинят катастрофа на военното летище?". Със сигурност трябва да имаш сериозни връзки в Общината, МВР-то и Пожарната за да си затворят очите за ентусиазирани "шофьори" с няколко годишен стаж.. Та като се запалих бих могъл да предложа място за събиране, където ще е удобно да си правим (макар и скромно) и нелегален драг. Не мисля, че всеки път трябва да се чудя къде да паркирам и да се наливам с безалкохолно, за това ще предложа ...... ЛЕВЕНТА. Достатъчно добро място за паркиране, снимки, дискусии край колите и изпробване на възможностите на новите силови тунинги. Искам коментар :!: :!: :!:
малка добавка кам предложението-левента е редовно посещавана от куките така 4е забрави за там.4есто ходя там затова го споменавам ина4е мястото си го бива и в наи големите жеги ве4ерите са прохладни там.

Потребителски аватар
bu4komobil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bu4komobil » Нед 13 юли 2008 22:18

има една права посока варна преди дзс-то вдясно

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

...

Мнениеот Калоян Крумов » Нед 13 юли 2008 23:27

Защо да не може на Щръклево да се организира???? Преди години имеше някакъв събор там, не съм мн запознат точно какъв беше понеже отсъствах от страната, но май беше 2004 или 2005, а пежо май си правиха събор там, не съм сигурен за това

Потребителски аватар
road runner
Автомобил:
Двигател:

Re: ...

Мнениеот road runner » Пон 14 юли 2008 9:32

kokobraiz написа:Защо да не може на Щръклево да се организира???? Преди години имеше някакъв събор там, не съм мн запознат точно какъв беше понеже отсъствах от страната, но май беше 2004 или 2005, а пежо май си правиха събор там, не съм сигурен за това

Няма невъзможни неща, само трябва сериозни хора с повечко свободно време и с по-здрави нерви :lol:

Потребителски аватар
bu4komobil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bu4komobil » Пон 14 юли 2008 13:06

да пежо си правиха там събор

Потребителски аватар
road runner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот road runner » Пон 14 юли 2008 18:24

Само драг незнам колко ще е атрактивен, но ако се направи и майсторско на импровизирана писта интересът от страна и на публика ще е доста по-голям. Пежо направиха май драг, надсвирване и т.н.
Като цяло идеи бол, само някой трябва да запретне ръкави... което и най-важното всъщност :idea:

Потребителски аватар
Rado GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rado GTI » Чет 17 юли 2008 17:48

Хаиде Русенци днес е четвъртък,ден за полигон :drive :beer : vw fen
Нека се видим в 8и30 на ОМВ-то.
П.С.този път не съм се обадил да доидат ченгетата

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Чет 17 юли 2008 18:24

Rado GTI написа:Хаиде Русенци днес е четвъртък,ден за полигон :drive :beer : vw fen
Нека се видим в 8и30 на ОМВ-то.
П.С.този път не съм се обадил да доидат ченгетата

Днес и аз мисля да дойда.Най-накрая имам кола така че....

Потребителски аватар
valdemir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valdemir » Чет 17 юли 2008 18:26

Айде на сеир

Потребителски аватар
valdemir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valdemir » Чет 17 юли 2008 21:48

Наложи ми се да тръгна по рано и на входа (с ловата) видях как пристигат 2 линейки. Дайте малко инфо по-въпроса...

Потребителски аватар
Spasov_G
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Здравей те..... от Spasov_G

Мнениеот Spasov_G » Чет 17 юли 2008 21:53

Поредната вечер на полигона но за съжаление завърши с злощастен край , уж отиваме да се накараме и да си направиме кефа , а накрая се стига до такъв момент , че някой си идиот който си мисли , че може да се прави на майстор шофьор решава да покаже качества ама резултата в края е ПТП, пострадали освен коли имаше и хора, Едно момче беше в кола когато Аз се добрах до мястото на инцидента и викаше от болка която най вероятно беше в краката му , не смея да давам експертиза ама изглежда , ударът му беше нанесен в тази област имаше и кръв по ръката незнам какво е станало с другите пострадали , дано имат късмет момчетата и да се оправят без усложнения . До колкото разбрах главния виновен за инцидента е водач на автомобил BMW , тази вечер бяха със сериозно присъствие целия клуб показаха сериозни качества в управлението на автомобила и по точно си плъзгаха много добре момчетата , ама е го на един от тях развали вечерта и за капак на целия случай виновния избяга от местопрестъплението което найстина не му прави чест, направил си грешка поне съдействай и помагай на потърпевшите ......... Е това от мен ...... дано съм бил полезен на някой и съм го накарал да се замисли върху постъпката на някой колеги , защото зад волана и на пътя всички сме равни........

Потребителски аватар
Mamaligar
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Mamaligar » Чет 17 юли 2008 22:53

ма**а му един път да стане нещо и аз да съм на работа

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 17 юли 2008 23:17

Mamaligar написа:ма**а му един път да стане нещо и аз да съм на работа

Ей, много си изпуснал, как някой е пострадал. Браво на такива сеирджии като теб.
Не ми отговаряй.
То се знаеше, че рано или късно ще стане нещо такова. Все пак полигона в Русе едва ли е най-безопасното място за такива изпълнения, при това без никаква организация.

Потребителски аватар
valdemir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valdemir » Пет 18 юли 2008 8:16

На мен ми се струва че вече организация ще има, ама на полицаите по входовете на полигона. Аз от толкос години си мисля вече, ако всички дето ходим дадем по 50 стотинки, ще се направи супер тоя полигон с хубав асвалт и бетонни прегради за зрители.

ПС Нали ви е ясно вече че полигон едва ли ще има скоро (поне месец ще вардят яко)

Върни се в “Организационен”