има ли колега работещ в германос?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
има ли колега работещ в германос?
търся колега работещ в германос, по възможност в София.
- IvanMan
- джедай
на 10.07.2008 г. си купих телефон от германос - sony ericsson Z770i, проблема е че батерията пада много бързо, за два дни при положение че и дават до 340 часа, днес ходих до магазина от където го купих и исках да ми го сменят с друг, но те не пожелаха, а ми дадоха друга батерия но и тя започна да се разрежда бързо, според мен проблема е в самият телефон.ако може търся съдействие за подмяна на телефона.
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Такааа, за да ти бъде сменен телефона, той трябва да мине през сервиза им и след това те да дадът разрешение за смяна, но до колкото знам това е дълга процедура и може доста да поседиш без телефон. А иначе моето мнение е, че щом си го взел преди 4 дни то 100% батерията ти още не се е разработила и това е напълно нормално, да пада бързо. Моя съвет е да почакаш да направи поне 20 цикъла заряд-разряд и тогава вече можеш да прецениш дали пада бързо
Успех
group, благодаря много за превода
Ти си велик
Моля
Това болднатото е от мен
mod edit: group®

group, благодаря много за превода

Моля

Това болднатото е от мен

- DEMON_666
- Автомобил:
- Двигател:
Колега аз знам че когати си купиш нов телефон, трябва да разредиш батерията докрай (докато изгасне) и след това да го оставиш на зарядното примерно цяла нощ и на сутринта е зареден и готов за употреба. Така батерията не би трябвало да се изтощява толкова бързо. Но ако си направил така (по-горе описаното) и проблема отново е налице вече незнам дали е от телефона или батерията. 

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Аха, значи затова не може да ти помогне продавач-консултанта ... дори и управителя не може ... тези от сервиза трябва да разпоредят смяна ... Но може да настояваш (там където си го купил) да го изпратят в сервиза и ако той наистина харчи повече ток от нормалното, то тогава не виждам причина да не го сменят
Не че нещо, ама гледай поне с по-малко думи, повече да казваш

Не че нещо, ама гледай поне с по-малко думи, повече да казваш

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Хм, интересно. Ако проблема е в телефона, а явно е в него може да го ремонтират. Случвало ми се е на по - стар модел телефон и ми го оправиха.Беше разбъзикан датчика дето мери нивото на батерията и лъже телефона.
Друг такъв проблем ми се е случвал с един Сименс ЦФХ 65 дето подарих на жената. Батерията трае 2 дни и неще нито час повече. Отидохме в магазина, щото телефона в гаранция купен преди 2 седмици и оня пич извади и пробва всичките батерии на тоя телефон, а той не се включи изобщо с нито една.Работи си само с батерия която е точно за него. Намериха ни в едно сервизче в столицата една втора употреба и вече трета година телефона е с нея.
Друг такъв проблем ми се е случвал с един Сименс ЦФХ 65 дето подарих на жената. Батерията трае 2 дни и неще нито час повече. Отидохме в магазина, щото телефона в гаранция купен преди 2 седмици и оня пич извади и пробва всичките батерии на тоя телефон, а той не се включи изобщо с нито една.Работи си само с батерия която е точно за него. Намериха ни в едно сервизче в столицата една втора употреба и вече трета година телефона е с нея.
- IvanMan
- джедай
skotis написа:Аха, значи затова не може да ти помогне продавач-консултанта ... дори и управителя не може ... тези от сервиза трябва да разпоредят смяна ... Но може да настояваш (там където си го купил) да го изпратят в сервиза и ако той наистина харчи повече ток от нормалното, то тогава не виждам причина да не го сменят![]()
Не че нещо, ама гледай поне с по-малко думи, повече да казваш![]()
![]()
проблема е че другата седмица заминавам на море, а ако го дам в сервиз по бързо от един месец въобще не се надявам да го погледнат, а и там първо ще му преинсталират софтуера и може и да стане по лошо.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- RAD&KO
- Автомобил: Passat Variant B3 [3A5 35I]
- Двигател: PB 1990
- Контакти:
Vizor написа:Аз да кажа. Дават го до 340 часа STAND BY!!!!!
сиреч.. 340 часа МОЖЕ да издържи АКО НЕ ГО БАРАШ ИЗОБЩО!
колко ти държи батерията ?
A това дето го гледаш "340 часа" посмъртно няма да издържи тоя сони ериксонот мене да го знаеш
Ако си играеш по цял ден с него може и за 1 ден да падне

Ако наистина по цял ден джиткаш, слушаш МР3, радио, мно-о-о-о-го говориш, напълно е нормалн телефона ти да умре ...

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”