MOOG
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
Мууга до скоро го внасяше ЕТ руди 96. евро 07 също го продават /прехвърлят / от Руди. качеството на стоката падна драстично .................нищо не става вече - просто за нашите пътища требват железни накрайници,шарнири и тампони............
а за колегата с 89те лева за накрайници - много бре - това цена в магазина ще да е било................ 
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
golfarata написа: а за колегата с 89те лева за накрайници - много бре - това цена в магазина ще да е било................
Ам де да знам.MOOG-a ми излише към 70 лв.в Ауто плюс.А тва е Лемфъордер.Не са ли по скъпи?Ако е качествен ще издържи доста време.Левия ми е оригиналния и той е такъв.А е на 300 000 км.
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има различни производства на MOOG . Тукашните са в синя опаковка . Даже тук си имаме два вида . Примерно един и същ носач на две различни цени . Разликата е :
в кутия - нов
в плик - рециклиран
На вън са в оранжева кутия и реклама , и качеството е в пъти по-добро .
Има и Американски MOOG , него го нема по нашите каталози и програми и е с най-високо качество .
Само фирмите който се занимават с американски автомобили ги внасят .
Ние = (нашата фирма) сме вносители на синия MOOG
Аз лично бих и ще си потдържам колата само с оригинални части
в кутия - нов
в плик - рециклиран
На вън са в оранжева кутия и реклама , и качеството е в пъти по-добро .
Има и Американски MOOG , него го нема по нашите каталози и програми и е с най-високо качество .
Само фирмите който се занимават с американски автомобили ги внасят .
Ние = (нашата фирма) сме вносители на синия MOOG
Аз лично бих и ще си потдържам колата само с оригинални части
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
колко км. караш на година? и къде? защото особено феби, ако не ги сменяш често, то това означава, че караш малко... като карах голфа - феби - тампони на амортисьорите си заминаваха за максимум 3 месеца...Anbuch написа:като купувам нещо по окачването ,винаги търся да е на MOOG (много съм доволен) ,а ако неуспея си вземам на Febe (които са и малко по евтини)
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
[quote="Vlad777"]колко км. караш на година? и къде?[quote]
A ,
. Аз съм доста представителна извадка
Карам 20 000 - 23 000 км годишно ,като 15 000 - 16 000 са ми междуселки път трета категория (то да беше поне трета... ,по една стоманена джанта изхвърлям годишно ). Това е за през последните 5 години . Досега ,единствената част коята се е наложило да сменя повторно по окачването е комплект носачи на старото поло (за да смениш шарнир при него - сменяш направо носач). Бяха марка ФЕБЕ и изкараха 3 години.
п.п. А и всеки път нестава да карам бавничко ,че нали знаете как се закъснява все за работа
A ,
Карам 20 000 - 23 000 км годишно ,като 15 000 - 16 000 са ми междуселки път трета категория (то да беше поне трета... ,по една стоманена джанта изхвърлям годишно ). Това е за през последните 5 години . Досега ,единствената част коята се е наложило да сменя повторно по окачването е комплект носачи на старото поло (за да смениш шарнир при него - сменяш направо носач). Бяха марка ФЕБЕ и изкараха 3 години.
п.п. А и всеки път нестава да карам бавничко ,че нали знаете как се закъснява все за работа
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”