Така като гледам доста бавно върви поръчването.За коледа може и да получим подаръци.
Аз имам 2 от предния път така че не ме бърка да почакам.М/у другото Козмо колко поръчки трябва да събереш за да са достатъчно?
архив Ключодържатели 2 reloaded
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
los_tigros написа:...М/у другото Козмо колко поръчки трябва да събереш за да са достатъчно?
Принципно, както е казал Мечо Пух - "колкото повече - толкова повече". Но поне 50 бр искам да са, за да цената не е много по-различна от предишните... Иначе няма смисъл такива пари да се хвърлят за ключодържател...

- svetlio_jk
- Автомобил:
- Двигател:
- Ivelin_Golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
хей и аз искам такъв
не ви моля за истинска бройка ключодържател, а само за чертеж или снимка на вече изреботен. свалих си няколко снимки и ще опитам да си направа (изрежа) , предполагам колеги имате чертеж на аутокад, корел или друго.
аз имам възможности да си го изработя сам, но ми трябва жокер по снимка ще стане ама няма да стане толкова точно

не ви моля за истинска бройка ключодържател, а само за чертеж или снимка на вече изреботен. свалих си няколко снимки и ще опитам да си направа (изрежа) , предполагам колеги имате чертеж на аутокад, корел или друго.
аз имам възможности да си го изработя сам, но ми трябва жокер по снимка ще стане ама няма да стане толкова точно

- ladacaraudio
- Автомобил:
- Двигател:
- Ivelin_Golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- OpasniqGTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: