Ключ,как?!
					Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
	Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bobaka_01
- Автомобил:
- Двигател:
Ключ,как?!
Здравеите колеги,искам да попитам как мога да си направя ключа на Пасатът ми които е B4 декември 93 да е с фенерче смисъл искам да съм с по-новият ключ,ходих при клъчар които ми каза че неможе да ми свърши тази работа,затова искам да ви попитам вас как мога сам да си я свършия,предварително балгодаря!

- gsimania
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Ключ,как?!
bobaka_01 написа:Здравеите колеги,искам да попитам как мога да си направя ключа на Пасатът ми които е B4 декември 93 да е с фенерче смисъл искам да съм с по-новият ключ,ходих при клъчар които ми каза че неможе да ми свърши тази работа,затова искам да ви попитам вас как мога сам да си я свършия,предварително балгодаря!
При кой ключар си ходил бе пич?
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
zdravei
колега ако направиш нещо такова даи снимков материал може и аз на голфа да направя нещо такова  

- bobaka_01
- Автомобил:
- Двигател:
Аз мисля да ходя до някоя морга,да си взема ключ от Б5 примерно или б4 след 95 дето с новия ключ и да насадя железната част на него.  Ако стане ще пусна снимков материал разбирасе ...стига само да намеря ключ ...вие как мислите,дали ще има?
 Ако стане ще пусна снимков материал разбирасе ...стига само да намеря ключ ...вие как мислите,дали ще има?  A иначе ходих при един ключар дето ми каза че намло такижа заготовки,само от VW можели да ми направят ...може и така де е незнам.
 A иначе ходих при един ключар дето ми каза че намло такижа заготовки,само от VW можели да ми направят ...може и така де е незнам.

Ако стане ще пусна снимков материал разбирасе ...стига само да намеря ключ ...вие как мислите,дали ще има?
 Ако стане ще пусна снимков материал разбирасе ...стига само да намеря ключ ...вие как мислите,дали ще има?  A иначе ходих при един ключар дето ми каза че намло такижа заготовки,само от VW можели да ми направят ...може и така де е незнам.
 A иначе ходих при един ключар дето ми каза че намло такижа заготовки,само от VW можели да ми направят ...може и така де е незнам.- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
здравеи
според мен ще стане но имам един вапрос как ще вкараш батерииките и диода няма ли да остане като дупка после и ако е така с какво ще я запълниш 4е много ми е 4удно  

- gsimania
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bobaka_01 написа:Аз мисля да ходя до някоя морга,да си взема ключ от Б5 примерно или б4 след 95 дето с новия ключ и да насадя железната част на него.Ако стане ще пусна снимков материал разбирасе ...стига само да намеря ключ ...вие как мислите,дали ще има?
A иначе ходих при един ключар дето ми каза че намло такижа заготовки,само от VW можели да ми направят ...може и така де е незнам.
ела до мен на Търговска и ще ти помогна
http://keyservicebg.hit.bg/