немах такъв случай
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
немах такъв случай
та отивам аз командировка с ФВ-то и кво става карам не6то със 50-60 гледам една полицейска астра бавно бавно и зад нея 2-3 коли също бавно решавам минавам покрай тях без проблем и така с 50задминавам оба4е явно имало неква локва и пасата изплискал астрата а то мокро киша не се вийдат локви та аз не видях да съм ги опръскал и после настигат ме аз си карам с нормалнн скорост спират ме викат "преди локва господин водач се спира" та аз много се ядосах тоя взима документа вика че пи6ем акт за кво се сетим аз му викам дай са давидим какво е нару6енбието а тои вика ти си много нагъл щте ти пи6а акт за преви6ена скорост ама аз му викам няма доказателства /нема камера радар /и той ъ не знаекво да каже ама тръгва да ми пи6е имената а аз му викам бе човек квото и да пишеш нямям нарушение аз 6те си платя акта 6те вземат парите кат а ти даи направо на теб да ти дам некой лев а тои вика добре да некви пари и бегай и карай леко че път бил много лош а това ако не е наглост кажете
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вижте кво има в сайта на МВР дали ако напишеш случката ще направят нещо по въпроса http://nocorr.mvr.bg/
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз подкуп на полицаи не съм и няма да дам ......... да пишат каквото желаят ... но досега не мога да се оплача попадам все на съвестни служители за разлика от нинджите на които си попаднал ти: Спестявали са ми 10 точки и 40 лева за без колан само срещу обещанието да не се повтаря от моя страна, е писаха фиш за 20 кинта ама има разлика.... изпълниха си задълженията като ме хванаха с 146 на е79 ....виновен си бях ограничението е 90, 50 лева 10 точки .. вижте сега че ограничение от 90 на двупосочен път с по две платна всяка посока разделени от мантинела + аварийна е глупаво ... това не ме пита никой ......... от две години винаги като са ме спирали за проверка проверяват документите ... приятна вечер, бе все на печени попадам ... и да не са печени пари няма да им дам ..... бал съм ги настроил съм си гласови команди за диктофона и камерата на телефона ... записвам си ......
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Това не е коректно:чл121-ЗДВП-"Когато на платното за движение има вода,кал или дребни камъни,водачът на ППС е длъжен да преминава с такава скорост,че да не причини изцапване или нараняване на ПЕШЕХОДЦИТЕ."Да са били пешаци-да те глобят ама с кола! ScrewyНо и ти ДАНЪКОПЛАТЕЦ си промени ника-ти си им предложил да им дадеш пари-що се оплакваш!
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:..и ти ДАНЪКОПЛАТЕЦ си промени ника-ти си им предложил да им дадеш пари-що се оплакваш!
Правилно! Кво има за оплакване, че са ги взели ли?! Всеки ще ги вземе.....
И аз покрай тия декемврийски предновогодишни банкети спонсорирах предколедно една астричка с 50 лева....халал да са им....

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Re: немах такъв случай
danakoplatec написа:/ а аз му викам бе човек квото и да пишеш нямям нарушение аз 6те си платя акта 6те вземат парите кат а ти даи направо на теб да ти дам некой лев а тои вика добре да некви пари и бегай и карай леко че път бил много лош а това ако не е наглост кажете
Сам си си виновен-защо си му предложил пари?
Това със започванепишене на имената ти е толкова стар блъф,че всеки път,когато попадна в подобна ситуация(без да съм виновен),го изчаквам търпеливо-не отнема повече от 5 мин.,и след няколко тиради от страна на служебното лице колко лошо,виждаш ли,ми се пише и бла-бла,ми връща документите със строга,но добродушна физиономия(о,колко са добри)тип"за последен път ти прощавам"и -кой от къде е!
много се нерва на такива рекетъори!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”