Dragostinov написа:аз сьм му пьрвият сопственик цена 400 лв с коментар които е заинтересован на скаипа Haralampi_17 за снимки от софия !
Грамотни ли сме?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Последна промяна от neon на Пон 14 юли 2008 0:42, променено общо 1 път.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Заглавие: Помош немога даси затворя Шибедаха на Г3-таYuliyan написа:Помош немога даси затворя Шибедаха на Г3-та кои може дами помогнеYuliyan написа:И това сам пробвал запечсва само десния краи ми се пребира до едно положение ако го напъна може дасе чупи нещоYuliyan написа:Аз си затворих шибидаха ръцно и после пробвах елто обаче не работи цуваса щрак щрак маи сам го преебал ся ще видя какщего оправия
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
е тва ме разби

^SpArCo^WRC написа:майко ви ща ма убивате ли кво ще ме праити. много се извинявам за недуразомението колега,съвсем чесно си го казвам аз ли4но не сам ги гледал кво е пишело по тях смъкнах ги от колата и ги сложих в един кашон. после ти ги пратих. след това ти ми званиш и ми викаш че не са хелла. ами ок казваш 4е не ги искаш и ми ги пускаш пак по еконт кат иска6 ги пуска6 за 95 лв да си избииш разходите. пак ти кво пуснал си тука тез теми и аз сега и да ти варна пари и теи нататак вси4ки в тоз форум щте си мислят 4е искам да ги измамяза кво не каза кат ми се обади 4е иска6 да ги върнеш мен не ме баркаше но не да ми оплюва6 ника в форома

Върни се в “ОФФ-Топик - други”