странно "бипкане" предполагам е виновно радиото
- slav4on
- Автомобил:
- Двигател:
странно "бипкане" предполагам е виновно радиото
Здравейте колеги изчетох няколко теми и разбрах, че при премахване на оригиналното радио на пасат Б5 и сигнала после на радиостанциите е по лош. Това добре, но сега се появи друг проблем. Значи имам сд pioneer и днес забелязах нещо много странно досега не го беше правило и си мисля че е от радиото но не съм сигурен затова се обръщам към вас по компетентните от мен. Значи когато съм пуснал радиото на някоя станция и има лош сигнал почва да "бипка" в колата около 4-5 пъти и спира когато слушам диск или радиото няма лош сигнал не го прави. Има ли някой същия проблем и дали е възможно да е от радиото или имам някоя грешка в компа и си бипка чат пат. На таблото не свети нищо което не би трябвало да свети (освен аирбега но това е защото ми се развали мисля че шоковия датчик, но досега не ми е правило проблеми карал съм я и на VAG и показва само за датчика и съм сигурен че не е от това). Мерси предварително.
-
- Автомобил:
- Двигател:
За влошеното качество на приемане - не си захранил антенният усилвател на антената. При фабричното радио това си се прави.
За бипкането - провери дали си включил опцията на радиото за трафик информация. Повечето радиостанции не я използват правилно. При мен също го има но само на някои радиостанции. Не на всички.
За бипкането - провери дали си включил опцията на радиото за трафик информация. Повечето радиостанции не я използват правилно. При мен също го има но само на някои радиостанции. Не на всички.
- slav4on
- Автомобил:
- Двигател:
Нямам опътване, но онзи ден пипах нещо настройките и го разбазиках и го прави от тогава, значи със сигурност е от радиото, така ли? Мерси на отзовалите се. А за усилване на сигнала четох уж как се прави, но нищо не разбрах и засега ще съм си без хубав радио сигнал.
А може ли да ми кажеш тази опцияя за трафик информация как се включва 

-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
slav4on написа:Уж там гледам ама нещо не виждам. ОК мерси все пак ще го намера някакси.
Погледни ТУК, и след това пак на твоята кола. Капака се сваля с отвертка (или нещо подобно) и усилие - поне първият път, след това може и с по-яки пръсти.
Предполагам ще се ориентираш по първата картинка - виждат се нарисувани педалите, а също е посочен и отвора, в който да вкараш отвертката, за да си помогнеш за отварянето.