Колега,според мен ако си ги оставиш така и не ги пребоядисаш ще е най-добре, има много варианти за боя на точно такива джанти даже си имаше и тема за това ,но това си е мое лично мнение.
Как да си полираме джантите.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kottonmouth
- Автомобил:
- Двигател:
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Днес си взех ето това(на снимката не изглежда добре,но си имат капачки и стоят като полирани единствения проблем е,че на места е олюпен лака.):
Мисля да се захвана да ги полирам но ще е по на там,защото в момента нямам свободно време,а по това което прочетох май полирането си е доста трудоемко... Та искам да попитам как се боядисва това черното? Облепва ли се и ако се облепва с какво,защото според мен ще е трудно да се облепят с тиксо тези отвори.
Ето какво искам да се получи:

Мисля да се захвана да ги полирам но ще е по на там,защото в момента нямам свободно време,а по това което прочетох май полирането си е доста трудоемко... Та искам да попитам как се боядисва това черното? Облепва ли се и ако се облепва с какво,защото според мен ще е трудно да се облепят с тиксо тези отвори. Ето какво искам да се получи:

- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Полиране
Ще пусна снимки тея дни да видите как върви.........мръсната работа почти е свърших,още малко и ще полирам бордовете.....
Средите сьщо са готови-Черни
И болчетата трябва да ги лъсна че са черни ......яд ме е да ги гледам 
Средите сьщо са готови-Черни
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Полиране
batmilko написа:колко са по-рлъскави, толко повече им се точат разни бабаити...
иначе си е много по-хубаво да са лъснати де. ама с всичките тия боклуци и дупки....
абе да се чуди човек
Да и тва го има
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Полиране
pro написа:london написа:След полирането на едни джанти, се питам нещо. Станах много хубави, обаче сега с нещо едвам като докосна джантата и се надрасква веднага!
Няма ли някакъв начин да се запазят? Че след време на нищо няма да приличат![]()
лакирал ли си джантата?