България или Чужбина

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Вто 10 яну 2006 5:43

.да си се кача в невероятната кола.......Примерно Голф 3......

Shocked Shocked

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 10 яну 2006 8:57

tedy написа:Champion написа:
Аз лично не мога да си представя да остана тук........и на 30 да се събудя......да си се кача в невероятната кола.......Примерно Голф 3.......или нещо от тоя сорт.......да живея в мърлява София.......а повярвайте, на повечето места си е кочина.......дори и в София......дори и в Лозенец......и т.н...........не ми се търпи и шибания обслужващ персонал като продавачки и т.н..........характерни със заядливостта си........също не ми се търпи и хиляди още неща......но стига че ще напиша ода......

Хм, ти отдавна си мрънкаш, пък все тук си стоиш.... :roll:

Нали знаеш.......умните хора като почнат нещо го завършват.........е и аз така........почнал съм някой неща в България.......първо трябва да ги довърша докрай........и после......включвам турбото :lol: :lol: :lol:

А и междудругото........за да успееш да си конкурентен там.......трябва дяволски да си добър.......да си Шампион......пък аз още не съм.......сега спя по има няма 4-5часа.......работя по 8-10.......и уча по 4-5........но трябва още. :lol: .....

Последна промяна от guard на Вто 10 яну 2006 9:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 10 яну 2006 8:59

izzo написа:
.да си се кача в невероятната кола.......Примерно Голф 3......

Shocked Shocked

Това иронично казано........., имах предвид........че ми се кара чистак бърсак нова кола......а не някоя дърта кочина......като моята......и като повечето коли в БГ. :lol:

Потребителски аватар
izzo
Контакти:

Мнениеот izzo » Вто 10 яну 2006 9:07

ChampioN написа:
Нали знаеш.......умните хора като почнат нещо го завършват.........е и аз така........почнал съм някой неща.......първо трябва да ги довърша докрай........и после......включвам турбото :lol: :lol: :lol:

А и междудругото........за да успееш да си конкурентен там.......трябва дяволски да си добър.......да си Шампион......пък аз още не съм.......сега спя по има няма 4-5часа.......работя по 8-10.......и уча по 4-5........но трябва още. :lol: .....

кфи са тия брътвежи бе брато, мноооо си ми мъгляв.......

ChampioN написа:Това иронично казано........., имах предвид........че ми се кара чистак бърсак нова кола......а не някоя дърта кочина......като моята......и като повечето коли в БГ. :lol:

а ако си мислиш че тука щи връчат ключо от 06 туарег веднаа щом кацнеш, по добре си седи дом а си спестиш разочарованието....
четвърта година седим тука и си карам "ДЪРТА КОЧИНА", без да се опалквам.....

и дяволски добър да си брато както се изписа - пак може след ена декадка да караш некоа тарга дек гори повече масло отколко бензин..... а мое и след месец да караш кфо си щеш....... то и у бг мое тека..... и насекаде знаем се случват тия фифели..... ам....ама... АМА....

АМА ШО ПИШЕМ И АЗ да си дигам кръвното с детиши работи...... май са лесни разсъжденията и дълбокомислиците отстрани.......пфу....

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 10 яну 2006 9:10

Нали знаеш Ице...........хората са различни.......аз не съм ти. :wink: :P

Потребителски аватар
izzo
Контакти:

Мнениеот izzo » Вто 10 яну 2006 9:18

ок батко, извини че те подцених.........
на тебе дано ти се удаде да пресупееш и илядиш из чужбинско.....

ама:
"....сега спя по има няма 4-5часа.......работя по 8-10.......и уча по 4-5...."-
с тия изхвърляния........сите сме минали по тоо път......

Както и да е. Упсех каквото и да наченеш, пак казвам. От опит човек се учи, само дето не е вярно че от опит глава не боли.

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 10 яну 2006 9:20

Точка на спора. :wink: , всъщност то ние не спорим а си лафим. :wink:

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

1

Мнениеот landwarrior » Вто 10 яну 2006 9:24

izzo написа:
ChampioN написа:
Нали знаеш.......умните хора като почнат нещо го завършват.........е и аз така........почнал съм някой неща.......първо трябва да ги довърша докрай........и после......включвам турбото :lol: :lol: :lol:

кфи са тия брътвежи бе брато, мноооо си ми мъгляв.......

ChampioN написа:Това иронично казано........., имах предвид........че ми се кара чистак бърсак нова кола......а не някоя дърта кочина......като моята......и като повечето коли в БГ. :lol:

а ако си мислиш че тука щи връчат ключо от 06 туарег веднаа щом кацнеш, по добре си седи дом а си спестиш разочарованието....
четвърта година седим тука и си карам "ДЪРТА КОЧИНА", без да се опалквам.....

и дяволски добър да си брато както се изписа - пак може след ена декадка да караш некоа тарга дек гори повече масло отколко бензин..... а мое и след месец да караш кфо си щеш....... то и у бг мое тека..... и насекаде знаем се случват тия фифели..... ам....ама... АМА....

АМА ШО ПИШЕМ И АЗ да си дигам кръвното с детиши работи...... май са лесни разсъжденията и дълбокомислиците отстрани.......пфу....

ми аз не мисля като теб ама аиде
значи първо съм живял 6 години в Италия и разлика има огромна със България за Северна Америка имам инфо от първа ръка :
на баба ми сестра й и цялото и семейство са от около 10 години в Канада -заминаха един по един с заеми , (общо са три семейства там -двама братя със жени и дежа и старите) вече имат собствен бизнес -два ресторанта и имат изплатени къщи и коли -живеят във Ванкувър

а сега за Щатите -освен че имам доста приятели в Калифорния и Ню Йорк( не говоря за бедни студенти отишли да изкарат некой лев на бригда) най добрата приятелка на моето гадже замина преди година за там ,беше се запознала на предишните си ходения с един американец Пол и ще се женият (още не са ) но живеят заедно от година .Та имат 4 коли (тя 2 и той 2 )два трака и две хонди :lol: си взеха и къща на изплащане (той е на 22 тя на 23) той работи в един завод и същевременно право татуси а тя бачка в дънкин донатс -вече е супервайзер .За да може да видиш и разликата по ясно не само в парите ще ти кажа че аз тук в България не мога да си взема и телефон на изплащане понеже нямам 22 години ,ползвам 3 кредитни карти от който само една е на мое име -Евро лайн -по другите не отговарях на услоията .Така че не ни обеснявай ся колко е било зле и как сме заблудени във вижданията си :wink:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 10 яну 2006 9:44

То и аз така, Лендлориър, докато не си взема моя нова кола, първо
ще карам на бащата, сестрата и т.н......само дето немат Фолкс.......да му се невиди.......само Японки.........Акорд, сестра ми пък Мазда 6 и Мазда 3........как едно Фолксвагенче нема........ама карай аз ще съм първия. :lol:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 10 яну 2006 9:59

Абе Шампионе.... седя, чета ти глупостите и се чудя... КОГА ЩЕ СПРЕШ ДА МРЪНКАШ????? Ако ще си ходиш от тука - ХОДИ СИ. Кво само седиш, мрънкаш колко е гаден живота, колко си работлив и онеправдан, колко е хубаво в Канада..... Не мислиш ли че заприличваш на песионер? ВСЕКИ МОЖЕ ДА РЕВЕ!!!! Вземи се малко в ръце и недей да занимаваш хората с малоумните ти братвежи.... Деба ПИСНА МИ ВЕЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

АРЕ ЗАМИНАВЯАЙ ВЕЧЕ ЧЕ ДА СИ ПОЧИНЕ МАЛКО ФОРУМА ОТ ТОЯ ТВОЙ НАЦИОНАЛЕН НИХИЛИЗЪМ.

Виж мойто момче... Днес е 10 Януари. Ако не знаеш каква е тази дата, питай някой който знае. Питай някой, който преди 9 години беше на площада и ЯДЕ БОЙ от МВР, за да можеш ТИ сега да плюеш по собствената си държава! Питай някой, който тогава работеше за 4 долара заплата И ПАК ИЗДЪРЖАШЕ!!! Питай някой който ТОГАВА го направи, за да могат такива кретени като теб, сега да живуркат ТУКА и непрекъснато да мрънкат, реват, плюят...

Аре че малко се поотплеснах. АМА ще те помоля да поспреш малко

Потребителски аватар
izzo
Контакти:

Re: 1

Мнениеот izzo » Вто 10 яну 2006 10:04

tи май не че не мислиш като мен, май май комай хич не мислиш брат....
трее само ти каем че колко има разлика от италия до бг, толко е и от канада до уса. и тфа там.

а ако ти наричаш 'на баба ми сестра и' и на 'най добрата приятелка гаджето' извор от първа ръка - моите поздравления.

грешно си разбрал че
хуля и колко било зле тука....както навсякъде има и добре и зле и тука така.... ама ако беше зле нямаше лудо и нормално да бега насам...... ако беше и зле нямаше и аз да седим. щях да си завърша ИТ в германия както си бях почнал. и т.н. и други са били по белия свят....

и не лол'кай на хондите и траковете, моеш ги намериш по 5 кинта - +/-....

а заблуда в вижданията има огромна ОГРОМНА и тфа ти го гарантирам....... от опит и КОНКРЕТНО от първа ръка...... щото сека година кат си се приберем слушам от пишман студенти бригадианти колко е яко тука, как се покъртваш от кинти, и как за 4 месеца са напраили 10 бона...АМА КЪДЕЕЕ БЕ БРАТЧЕЕЕЕ къде за 4 месеца напраи толко да идем и аз!?!??!?!!? никой нема а си кае кфа е кирията тука, а секи пее, ясно защо...я тука спят по 6 на мокета в стая без мебели за да сейват кинти както и аз съм спал и по цела седмица кренвирши от 80 цента в крогера..... щото най срещаните визи са J1 които са 4+1, 4 месеца бачкаш и един за туризъм, ти първия от четирите месеца къртиш само за да си върнеш заемчето с което си дошъл в 80% от случаите, после избиваш билетченцето, и после се ловиш на две работи за да имаш некой лев кат се прибереш и за некое парцалче....... но като се прибереш си велик и т.н. прибирам се аз на ихтиман и сичко живо ме гледа в очит е- КАИ КАК Е БЕ...е как е - бачкане даскало бачкане даскало, с какво мога да ви се похваля??!?!? верно че тука ше вадиш по 1.5 или 2 на месец, ама и разходите са ти по дебели, и яденето, и т.н. - логиката е ясна, повече изкарваш повече харчиш що повече ти струва живота...... НО не се притеснявам че ще ми вземат телевизора доде съм на искъра събота и неделя от нас, къщата ми е винаги отворена и има една резервна кола ако на някой му потрябва, нямам четири и трокове, но имам три фолца и два винаги са изправни........

все повече им става ясно на студентите че студентските бригади не са това което бяха, навремето хора са се прибирали с кинти, сега НЕ Е ТАКА, щото чичо том се научи, ако изгони един друг ще дойде, наплива е голям, и по-малко пари да им даде на час ще са доволни.... познавам хора които дойдоха 2-3 пъти на летна и викат ПОЕЧЕ НЕМА А СТЪПИМ......е как ше стъпи като цената не оправдава средствата... и аз въпреки всичко викам шо бе брат не ти ли хареса.....а е хареса ми вика ама не изкарах много..... еми викам не си бил един от малкото които изкарват много.....затфа проаи пак, един път си си счупил главата, подложи я пак да еба дано е заздравяла....... и кура е че от такива които идват за 4 месеца и са недоволни от кинтата остават на партизан,без документи или кола или кфото и да е, без право на работа и бачкат на черно където шефа българин им взима два кинта дневно да ги закара на работа до уолмарта, ....... и треперят да се узаконят, а не знаят 4е има хора от ДЕСЕТ години тука още нямат документи........ и децата им седят в бг и познават не МАМА и ТАТЕ ами познават един глас по телефона.............. който всеки месец праща подаръци и вика скоро мама скоро.... а скоро няма, щото не могат се върнат - твърде много са свикнали тук. нямат вече почтри нищо което да ги влече обратно към дома, а прекалено много са заложили тук за да се върнат и да започнат НОВ едва ли не вижот обратно ТАМ...... да не говорим че тука думата соушъл секюрити намбър е нещо по велано от С класа, да пикам и на С класата...... на нова година в чикаго са само С класи мес класи ланци и сичко..... ама рентал..... що у най големото средищи в УСА на българи СИЧКО е мизерия.... иди ч седмица след тфа да пиеш кафе у сръбското, и ше видиш десет от тия дет караха ес класичка на нова година да викат 'черпи кафе че си забраих картата у дом'.... българската селсня..... тука телефон шси земеш на изплащане и без работа и на 10 да си......години...ама с двеста кинта депозит...... ако нямаш кредитна история. е как да направиш кредитна история /АКО ВЪОБЩЕ ИМАШ СОУШЪЛ? като не ти дават да запишеш нещо сметка бил да има на тво име......

не обяснявам пак ти каам в никакъв случай колко е зле, НО ОПРЕДЕЛЕНО МОГА много да обясня коооолко са заблудени мнооого от вижданията ти/ви/им..... не на всички, не искам колеги да се докачат, но мнооого от хората които бленуват за обетованата земя. не може да е зле толкоз, че като чета да се чудя аз лично как хора праваъ въздушен филтър за купето от стара прахосмукачна торба, вместо просто да иде да си поръча нов...... ми новия ебати си е 30-40 кинта, пък и знаеш че си е точно за целта..е не е това познатото мислене нали...не че няма и такива хора, но......... един човек оттук по-рано ми се изсмя за такова едно мое мнение поствано и аз оттогава малко внимавкам какво пиша......

а приятелката на пол мое да има шес трока, ама пол е с документи нали, и она покрай него...така е окей, така става записа, така мое и нови трокове да има на изплащане или изплатени , или стари оттук оттам...ама на пол путката е една от малкото с документи, иди на булгарите.цом на форумна да видиш - секи ден некой пуска топи: търсим работа еди къде си без документи съм и трее да изкарам пари та а се приберем у БГ с нещо... търсим съквартирант в Нйорк или ерията наоколо да поделим кибритена кутийка 4х5 фута осем човека, шо е ближе до басейна дет пазим.......

а пък за басейна..... един приятел владко - престаи си само кфа пишка праат тиа от агенциите в БГ и софия и благоевград като набиртат студентианти за бригадио - каали му ше пазиш в децко басейнче дечинята, лесно е супер е... идва тука и му показват една стая на 20 мили от басейна, двама непалци вътре и две колела за тримата, секи ден трее върти педалите до баейна, а басейна е с олимпийски размери, и му казали - за да почнеш работа трее извадиш тухла четворка от дъното, иначе не ни мийт=ваш критерия..... и он фрустриран звъни на БГ в агенцията а се збие с тех, шо е метър и пеесе и че се удави у бирено шише..и они му кйазали - опрааи се брато у америка си...хамерика...... и владко ще не ще рипа като тюлен и тфа е....... що още нема докименти и нема къде другаде да иде....... и осемдесе процента от тия дето идват и не си покриват масрафа остават партизан тука, а по тоя начин го слагат анално мощно на тия които ще кандидатстжат догодина, що консулството ше каже - чакай бе, миналката година пратихме 100 човека примерно а си дойдоха 30/20/1 колкото и да е, ама НЕ СТО.... и режат яко...навремето виза се взимаше с плюнка, а са носиш един топ документи и трепериш.... и аз немалко съм висел по бившето на капитан андреево.... а са понее съм културен нали открехнах се висим на 5 мегабита даун скорост и си опраам документите по американски..добре ми е.......

а за канда а ти каем ли фифилата....... за социалните там как са....дават им 1500 кинта на месец канадски ако не бачкаш като помощи...а они се пукат на черно...... един трима храни.... веднъй ж месеца минават тия от социалните да проверят как мизеррстват тия които те обезпечават... с малко зор се знае кога е тоо ден и тогава сичкото уредба компове и тивита се заклучват у една стаа и като дойдат ти а-= ооооооооо ми сори таа стаа е на петдесетия ни съквартирант ма он го нема .... а ок бахти ноо сте зле начи продължавате на помощи... тфа е пак нали на основа че немаш документи, както са повечето итам, макар и там в канада да се взимат по лесно....

.
.
.
.
ох три сабале е аз се пак се увлекох на дечинята по бъртвежите.
малко си излях тука нервичките, ама единия голф от 3 дена прегрява и още не съм разбрал що, та съм кисел, а и не съм пушил скоро. май ще отскоча за цигарки., извеинявам се ако съм накърнил някому чувствата, ама хубаво е от време на време да вентилираш леко :)
айде със здраве.

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 10 яну 2006 10:09

scuba написа:Абе Шампионе.... седя, чета ти глупостите и се чудя... КОГА ЩЕ СПРЕШ ДА МРЪНКАШ????? Ако ще си ходиш от тука - ХОДИ СИ. Кво само седиш, мрънкаш колко е гаден живота, колко си работлив и онеправдан, колко е хубаво в Канада..... Не мислиш ли че заприличваш на песионер? ВСЕКИ МОЖЕ ДА РЕВЕ!!!! Вземи се малко в ръце и недей да занимаваш хората с малоумните ти братвежи.... Деба ПИСНА МИ ВЕЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

АРЕ ЗАМИНАВЯАЙ ВЕЧЕ ЧЕ ДА СИ ПОЧИНЕ МАЛКО ФОРУМА ОТ ТОЯ ТВОЙ НАЦИОНАЛЕН НИХИЛИЗЪМ.

Виж мойто момче... Днес е 10 Януари. Ако не знаеш каква е тази дата, питай някой който знае. Питай някой, който преди 9 години беше на площада и ЯДЕ БОЙ от МВР, за да можеш ТИ сега да плюеш по собствената си държава! Питай някой, който тогава работеше за 4 долара заплата И ПАК ИЗДЪРЖАШЕ!!! Питай някой който ТОГАВА го направи, за да могат такива кретени като теб, сега да живуркат ТУКА и непрекъснато да мрънкат, реват, плюят...

Аре че малко се поотплеснах. АМА ще те помоля да поспреш малко

Аз не те обиждам, не ме обиждай и ти. :wink: ,
В правилата не пише че е забранено мрънкането........обаче за обидите пише. :wink: , също така в правилата пише само че е забранено да се говори за политика и религия.......а темата не е нито религиозна нито политическа........така че, мисля че всичко е според правилата......като изключим теб. :wink:

Потребителски аватар
opipva4a
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот opipva4a » Вто 10 яну 2006 10:13

стоп

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 10 яну 2006 10:13

Баща ми не уважава заемите и лизингите ..... кеш.... и е много прав.......
landwarrior между канада и щатите има огромна разлика ... и ако мислиш че лизингите и заемите са нещо хубаво ..... че ти и тука може да си купиш къща какво като си на 22, намери си хубава работа, ипотекирай къщата на вашите и си готов ... щото нали се сещаш че момчето и момичето там ще изплащат тая там поне 30 години щото там свестен апартамен, къщичка около 100 те квадрата под 150 000 не може да намериш дори забутана на 50 км от центъра ... а дали се сещате че астронавтите в наса зимат по 50 000 годишно .......... а от тях чисто като се извадят разходите да им остават по 10 000 на година .. .там е ужасно трудно да се пести ... както и тука ... навсякаде е един и същ хуй ................. канада малко по добре щото са си полу-европейци ..... сега найстина са уредени 100 по добре у нас и власта не се ебава чак толкова ... но има 1000 други неща дето ти късат нервите ........ мене най ме издразни че се държат различно за различните хора ... некакви непалци, африканци имаха повече преферении от мене ... ебем ти демокрацията ....... + това сащ не са супер добре икономически .... аз по съм навит да ида в хонг конг.... се един хуй живота има странно чуство за хумор.....
кредитна карта ... нали се сещате че на края на месеца се плаща каквото си изхарчил ... ;) и докато натрупаш кредитна история ще минат 2 -3 години.....

и .. там няма да карате нова кола .... ще е на 2-3 години и пак ще е vw или хонда, акюра ........ черокитта са евтини :)

не ви наливам собственото си мнение просто ви показвам за какво да се готвите ;)

IZZO ЕВАЛАТА БРАТЧЕ ......... :kissy: Drunk bowdown bowdown 100% точно ......

Последна промяна от Tyan на Вто 10 яну 2006 10:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Re: 1

Мнениеот landwarrior » Вто 10 яну 2006 10:16

[quote="izzo"][/quote]а тогава за теб приятел кое е инфо от първа ръка -Товето мнение на некъв непознат оплакващ се от това че е там ми ела си тука като ти е зле бе човек -значи хем ти е зле хем не се връщаш хем се опитваш да ни убедиш че не ставало там -ся аз да не съм ти некъв 18 годишен младеж -който не си е показвал носа от Надежда и не знае за кво става на въпрос :!: Въобще кви са тия разбирания и на кой ги пробутваш.Аз ти обесних че не съм съгласен с мнението просто защото знам за какво стана на въпрос дори да не съм бил там.
Въобще ли кво ти обеснявам на теб -ясно ми стана че си уникален дървен философ аиде с мир

П.П и за бригатите бих могъл да те просветля но е безмислено да споря теб явно ти си компетентен по всички въпроси с Америка и емиграцията там

Върни се в “ОФФ-Топик - други”