Паркиране на баир
Паркиране на баир
Искам да попитам нормално ли е като спра на втора скорост на баир колата да не се застопорява ами от време на време да тръгва.....същото го направи и на първа,но през по голям интервал от време.Значи спирам и чакам и през някакав интервал от време и колата мръдва с по 1 см на долу това нормално ли е на баир не от големите ами нормален....това проблем ли е 

- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Orlio написа:и аз така си помислих веднага защото на втора конпресията е по малка от на първа и затова може да се мести на втора.Но на първа ме притеснява и затова натегнах малко ръчната и така
Много ми е интересно как ти се изменя компресията, като си на първа или на втора скорост при изгасен мотор и кола на баир ???
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
vladovelin написа:Orlio написа:и аз така си помислих веднага защото на втора конпресията е по малка от на първа и затова може да се мести на втора.Но на първа ме притеснява и затова натегнах малко ръчната и така
Много ми е интересно как ти се изменя компресията, като си на първа или на втора скорост при изгасен мотор и кола на баир ???

Много зависи от баира...не само от компресията.
Последна промяна от i.e.i на Пет 18 юли 2008 13:18, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”