Мнение за Пасат В3
Карам Б3-то около 10години! 1.8 CL АBS 66 kw седан , от Холандия е с газова Vialle!Ако колата е запазена и не е разплетена няма да съжаляваш!Но трудно ще намериш на реални километри тук в БГ и да е поддържана! Понеже карам и 2-ва нови /автомобил и джип от 2007/ за Пасатко лоша дума не мога да кажа!Наистина колата е морално остаряла и хората отдавна са забравили,че са произвеждани!От разхода на гориво също съм предоволен!Като всяка кола си има и някои слабости,но се радвам ,че има такъв чудесен форум с колеги,които разбират и винаги са готови да откликнат при нужда!!!

- borkoyanchev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Някой знае ли колко е разликата в данъка и гражданската за 90кс и 115кс
Последна промяна от borkoyanchev на Сря 25 юни 2008 21:40, променено общо 1 път.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
borkoyanchev написа:Някой знае ли колко е разликата в данъка у гражданската за 90кс и 115кс
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=33294
- ligustrum
- Автомобил:
- Двигател:
Dpop написа:Внос от Италия или от Германия ... , при всяко положение предложи на продавача(ако дадения автомобил ти хареса) да посетите сервиз за оглед на ходовата част и да проверят състоянието на мотора на диагностика. Знаеш, че има достатъчно колеги от форума, които ще ти дадат компетентно и точно мнение.
За съжаление не са митове случаите, които преобладават с изненадите при `талианките. В болшинството случаи собствениците там обръщат много внимание на екстрите и комфортния салон, а и на външния вид, за сметка на това капака над двигателя почти не се отваря.
Иначе си е на късмет. Виждал съм доста мърляво поддържани купета на автомобили дошли от Германия, но поне повечето са миналави редовен технически преглед, а там принципно не се прави компромис.

- nitsodar
- Автомобил:
- Двигател:
Привет и от мен!исках да си кажа мнението като собственик на VW Passat 1.8 МИ,1991,66 Кw( 90 к.с.). Имам го почти от 3 години!Проблеми с тази машинка нямам!Освен смяната на консумативи нищо друго не съм пипал!наистина са много здрави!Единственото,което е хубаво да знаеш за този двигател е,че не става за гонки-1.8 МИ е малко за това купе.Ще караш без проблем,стабилничка си е колицата,само малко по-бавно набира,но...не сме състезатели все пак,нали!Карам я на бензин само-средно 9-10 гори смесено-градско/извънградско.... Мисля,обаче,газта си е много по-добра алтернатива-слагай и ще си свиркаш!Дано само попаднеш на хубаво двигателче.Това е от мен!Успех и ...добре дошъл при нас-VW fans 

- Milanov
- Автомобил: passat B6
- Двигател: TDI
- Контакти:
Аз карам пасати почти от 10 години.
Според мен си вземи 3 колкото може по нова на години, ако може потърси Арива.
По въпроса за двигател съм карал почти от всички модели.
Според мен не вземай дизел от старите, в момента карам помпа дюза и съм супер доволен.
По бензиновите 2.0 115 к.с. е супер както и икономичен поне този които карах, това купе е тежко за по малък двигател.
Относно 1.8 90 к.с. нямам възражения, як и здрав мотор, но за мен слаб. Зависи за какво я купуваш, ще се возиш, ще работиш...
Всичко е до късмет.
Внимавай да не го купиш от фирма, защото фирмената кола особено комби е карана...
Според мен си вземи 3 колкото може по нова на години, ако може потърси Арива.
По въпроса за двигател съм карал почти от всички модели.
Според мен не вземай дизел от старите, в момента карам помпа дюза и съм супер доволен.
По бензиновите 2.0 115 к.с. е супер както и икономичен поне този които карах, това купе е тежко за по малък двигател.
Относно 1.8 90 к.с. нямам възражения, як и здрав мотор, но за мен слаб. Зависи за какво я купуваш, ще се возиш, ще работиш...
Всичко е до късмет.
Внимавай да не го купиш от фирма, защото фирмената кола особено комби е карана...
- borkoyanchev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- borkoyanchev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Blau&Weiss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
честито колега. безавариини пътувания и да ти служи вярно. поздравления за правилния според мен избор. и аз съм с такъв, че и два даже. да са е...
Последна промяна от velinsl на Пон 21 юли 2008 21:40, променено общо 2 пъти.