моля да помогнете за избор на поло

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
orelko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orelko » Чет 10 юли 2008 17:29

основната идея беше, че веднъж да стигне третата, няма да има "очакваните" проблеми с изпреварването с такъв двигател :)

joro_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro_bs » Пет 18 юли 2008 17:27

Аз имам поло 1.4 AEX ,не варви много,ама разхода му е задоволителен окло 6,5/100 смесено. Преди това имах Fiesta RX2 1.6 на старта беше като изтребител.

javor_bg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот javor_bg » Пет 18 юли 2008 20:53

Взимай Поло 1.4 АЕХ

Ако искаш газова уредба да е обикновена вземи Поло 1.0 моноинжекция. Лесно се газифицира щото АЕХ-а е с пластмасови колектори.

Потребителски аватар
joro_84
Автомобил:
Двигател:

Re: моля да помогнете за избор на поло

Мнениеот joro_84 » Сря 17 сеп 2008 12:58

extream77 написа:искам да си купя поло с 4 врати 2000-2002 година 1.000 двигател
но се притеснявам на извънградско с тировете как ще ги изпреварвам
ако е много спъната има по голям шанс да излезе някой в насрещното
да ми кажете като динамика дали става и за извън града и най болния проблем разхода в града и извън преди карах голф 3 и не ме е предал никога макар че вози като каруца просто нямаше равен но ми се роди щерка и имах страшно много багаж а и бабите ела та ела а едната в силистра другата във варна смятайте аз съм в софия и си купих рено лагуна 2000 кубика обаче детето тръгна и вече нема колички проходилки легени за къпане и много други и сега искам поло
защото повечето време съм си софия и искам хем икономична кола но и да е поне малко динамична пъргава да става и за извънградско ако не става този двигател кой ми препоръчвате като ми кажете и разход че сега на право ме разбива лагунта 18-20 на 100 иначе боклуци са да ви кажа честно ама няма такава возия все едно си се качил на виенското колело като влезе в неравност или дупка

Колега аз карам Поло 1.4 ТДИ ПД 75кс. и мога да ти кажа 4е колата е пушка за тези 3-цилиндьра дето ги има,и без проблем си изпреварваш каквото ти пре4и на патя(не ти трябва бинокьл ):wink: За разхода какво да кажа средно 5-6л градско

siso92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот siso92 » Нед 21 сеп 2008 18:16

Момчета,говорите глупости и не помагате на човека.Колега,аз взех 1.4-60кс,доволен съм,макар с 4 човека вътре е слаба.Не ме интересува кого ще изпреваря на старта и си свиркам.Каквато и да вземеш,ще си доволен,ако не се разваля.Ако искаш да се правиш на състезател-купи ферари.

Потребителски аватар
valdesbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valdesbg » Нед 21 сеп 2008 19:06

siso92 написа:Момчета,говорите глупости и не помагате на човека.Колега,аз взех 1.4-60кс,доволен съм,макар с 4 човека вътре е слаба.Не ме интересува кого ще изпреваря на старта и си свиркам.Каквато и да вземеш,ще си доволен,ако не се разваля.Ако искаш да се правиш на състезател-купи ферари.

Имал съм много кочини (над 20 коли съм сменил - лични , без да се броят временните "за малко каране") , 1.4 си върви съвсем прилично дори натоварена с 4 калпака и няма притеснения при изпреварване !
Определено НЕ е слаба :lol: Мерцедес 200Д /124 е 72 коня и 500кг. повечко като маса - изводите сами :wink:

Потребителски аватар
sub4o
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: AUB 2003

Re: моля да помогнете за избор на поло

Мнениеот sub4o » Нед 21 сеп 2008 20:03

extream77 написа:искам да си купя поло с 4 врати 2000-2002 година 1.000 двигател
но се притеснявам на извънградско с тировете как ще ги изпреварвам

Спокойно, колега!
Ако си с 1000 кубика няма да ти се налага да изпреварваш тирове. Остави ги тях да мислят как да изпреварват куция кон. Наистина послушай съветите на хората тук и си вземи поне 1.4 . Разликата в разхода на 1.0 и 1.4 е минимална. Замисли се, че разликата във мощността с компенсира с разлика в оборотите. Образно казано - Когато колата ти не иска да върви ти я настъпваш повече, сменяш по-ниска предавка... А и като разгледаш Поло секцията обърни внимание колко оплаквания има точно от 1.0 алуминиевите мотори и тн. Но все пак ти си човека с парите, ти ще си решиш каква кола да си купиш. Пожелавам ти успех с покупката :)

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”