светещи джанти...как ?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Вто 29 апр 2008 0:25

Момци преди няколко дена гледах във входа една лепенка която е от фосфорно тиксо около ключа за лампата - абе да му се невиди няма ли такава боя ? Знам че фосфора отдава много бързо но все пак само на извънградско ще има ядове със светлините.

Потребителски аватар
daex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daex » Съб 05 юли 2008 22:34

колеги и фенове на тунинга...
нямах време да се занимавам много много...
но резултата ще има скоро..занимавах се с това напоследък и то е готино...http://www.vbox7.com/play:b15c93f0
за джантите скоро..
това което ми хрумна е да са с дистанционо ..което е на 12 волта...и пак с батерии..всичко др за сега е много скъпо...и не за простолюдието...
но ако се намери и с по малък волтаж че е просто невероятно...

Потребителски аватар
rapo_vd
Автомобил: VW PASSAT
Двигател: AVF 2002

Мнениеот rapo_vd » Сря 09 юли 2008 20:12

Следното може да се направи да се иде в някоя рекламна фирма. И да изработят от стъклено пръчки след нагряване тръбичка която да като радиоса на спирачките, но малко по голяма. Тя май работи на 12в но не съм сигурен после се нахлузва една тръбичка за да не се счупи и готово. Извинявайте за вчерашните правописни грешки бързах и не ги оправих.

Последна промяна от rapo_vd на Чет 10 юли 2008 8:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Graf_Vlad
Автомобил:
Двигател:

!!!

Мнениеот Graf_Vlad » Сря 09 юли 2008 22:27

Колеги съфорумци, нека първо се научим да пишем грамотно на родния ни Български език и тогава да се мъчим да направим колите си по - грозни. И да, наистина, всеки си има вкус и предпочитания... с най - добри чувства...

golfabitch
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfabitch » Чет 10 юли 2008 9:25

Спуках се да се хиля като видях заглавието на клипа догони ме ако можеш хахахахах в тоя двигател 1.6 на това тежко купе ...

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 10 юли 2008 10:57

daex написа:
da6o_amvr написа:
ruskia написа:Бате, недей, много "пернишко" се получава така, а гледам си от Варна... :oops:

Батка нещо против Перник ли имаш или ... :evil: Аз не бих си сложил въпреки че колата ми е с регистрация РК.А иначе каквото и да си говориме си е селяния!

селяния казваш...колкото и да ме е срам обичам когато излизам всеки да ме гледа още от даскола на бала ...значи баце...виж ме някоя вечер из варна когато ми светкат джантите и ще си говорим колко е селяния...
туи в БГ всеки завижда...аз така го виждам...за два дена стахам някои човече...не че ми трябва но да знаеш ..покажи ми някои които има такова нещо...и да го е направил преди февруари...месец и ще призная че не съм оригинален...

Абе бате какво да ти завиждам???Все едно виждам летяща чиния.Най-много ако те видя да минаваш покрай мен със светещата ти кола,да те спра и да те помоля да стрелям за дъвка,щото колата ти свети като стрелбище!
А и аз още не съм виждал човек да кара кола омазана с тор-що не си намажа аз колата с тор,та да съм яко оригинален и всички да ме гледат.
Но щом те кефи карай си,няма лошо,нямам намерение да давам на някого акъл (то аз за мене си достатъчно нямам,камо ли да давам :lol: )

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

zdravei

Мнениеот dinkonikolaev » Чет 10 юли 2008 11:02

а бе ко се карате които както си го кефи аз мойе да искам дарвен спилер и да ме кефи мом4ето си харесва колата така и не можете да го разубедите да наистина и според мен е доста наки4ено но тои така си я харесва всеки си има вкус !!!! :wink: НИЩО ЛИЧНО!!!!

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Пет 11 юли 2008 15:52

Продават се едни капачки за вентилите дет светят слагаш си ги и си готов

Потребителски аватар
apchih
Автомобил: Ford Mondeo MK4 TDCi
Двигател:

Мнениеот apchih » Чет 17 юли 2008 7:00

Имам ги тия капачки, ама ме е страх да ги сложа .... кой ли зане колко ще ми се смеят :lol:

Потребителски аватар
daex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daex » Чет 17 юли 2008 17:47

Харесва ми , че имате за какво да си говорите...
аз много не обръщам внимание на другите..исках помощ ,не упреци и подобни..но явно някои не разбират...че форумите са за споделяне на опит и инфо..но все пак някои колеги помогнаха...колатами е 1,6 и какво толкова мога толкова имам...и ми стига..а относно (Догониме ако можеш) какво да коментирам...всеки го разбира както иска...
харесвам идеите на всеки дали е Пернишко,Варненско,Пловдивско или каквото и да било...какво то ни харесва такова ще си караме..лади ,мечоци,фордове..всякакви...а глобата за отнемане на внимание е 20кинта...дори пръскалките за чистачките са забранени..и ест и халогените...но отделен въпрос...
Благодаря на колегите които помогнаха и дадаха идеи а на другите..критиката се приема..ще направя още повече светлини..всичко с времето си... :roll:

Потребителски аватар
apchih
Автомобил: Ford Mondeo MK4 TDCi
Двигател:

Мнениеот apchih » Пет 18 юли 2008 13:25

daex написа:Харесва ми , че имате за какво да си говорите...
аз много не обръщам внимание на другите..исках помощ ,не упреци и подобни..но явно някои не разбират...че форумите са за споделяне на опит и инфо..но все пак някои колеги помогнаха...колатами е 1,6 и какво толкова мога толкова имам...и ми стига..а относно (Догониме ако можеш) какво да коментирам...всеки го разбира както иска...
харесвам идеите на всеки дали е Пернишко,Варненско,Пловдивско или каквото и да било...какво то ни харесва такова ще си караме..лади ,мечоци,фордове..всякакви...а глобата за отнемане на внимание е 20кинта...дори пръскалките за чистачките са забранени..и ест и халогените...но отделен въпрос...
Благодаря на колегите които помогнаха и дадаха идеи а на другите..критиката се приема..ще направя още повече светлини..всичко с времето си... :roll:

Колега днес или утре ще направя клипче с тези светещи капачки да видиш за какво иде реч, лошото е че те мигат, а не светят постоянно както ми се искаше, задействат се от вибрации и почват да мигат няколко секунди, ако вибрациите продължават и мигането продължава по дълго и така ... ще го видите на клипчето кое как.

Потребителски аватар
vaskata_kz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskata_kz » Пет 18 юли 2008 20:55

колеги не е ли по важно през деня като минаваш по улиците да обираш точките да разцепиш с някакви ненормални джанти дето ше ти изтекат очите по тях,вярно 4е ще си уникален вечep като ти светят джантите но аз лично не виждам смисал,предпочитам колата ми да няма никва забележка и за мен не е чaк толкова важно хората да ме гледат а искам на мен да ми прави удоволствие да си карам колата.Но все пак ми харесва интусиазма ти да си уникален :да:

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Съб 19 юли 2008 11:02

Смях се от сърце в тази тема... :lool
Благодаря ви! :041:

Потребителски аватар
rapo_vd
Автомобил: VW PASSAT
Двигател: AVF 2002

Мнениеот rapo_vd » Съб 19 юли 2008 21:52

Потребителски аватар
parazita
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот parazita » Вто 16 сеп 2008 12:36

колега нямам нищо против темата ти , ама ще ти спрат колата от движение , те във Варна не се цанят , и да ти кажа честно бих ти набучил дълги ако видя такова НЛО , пускай ги тия светлинки когато си спрял , а не когато се движиш :evil:

Върни се в “Направи си сам!”