Бургас - Архив
А 7706 .. що така помпиш дизелчето вчера,да не беше се загубил около Роял гардена. аз бях седнал на Escape бара и те гледах как обикаляш като муха без глава
другия път карай по бавно да те спра да пием по кафе, аз винаги съм на тоя бар от 10.00- 23.00
ако имате мирак елате там да напрайм една сбирка ама да предопредя че е малко скъпо

другия път карай по бавно да те спра да пием по кафе, аз винаги съм на тоя бар от 10.00- 23.00
ако имате мирак елате там да напрайм една сбирка ама да предопредя че е малко скъпо

- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
В момента брат ми кара Пасата, аз не съм го карал поне от 2 седмици.da__buzz написа:А 7706 .. що така помпиш дизелчето вчера,да не беше се загубил около Роял гардена. аз бях седнал на Escape бара и те гледах как обикаляш като муха без глава![]()
![]()
![]()
da__buzz написа:А 7706 .. що така помпиш дизелчето вчера,да не беше се загубил около Роял гардена. аз бях седнал на Escape бара и те гледах как обикаляш като муха без глава![]()
![]()
![]()
тва е добра идея мои да се обсъди с колегите ако има навити да кажат стига с тия капани малко разнообразие ще е добре все пак е лято а и в сънито е пълно с .....

- Желязков
- Автомобил:
- Двигател:
ВагиниMYCYPATA написа:da__buzz написа:А 7706 .. що така помпиш дизелчето вчера,да не беше се загубил около Роял гардена. аз бях седнал на Escape бара и те гледах как обикаляш като муха без глава![]()
![]()
![]()
тва е добра идея мои да се обсъди с колегите ако има навити да кажат стига с тия капани малко разнообразие ще е добре все пак е лято а и в сънито е пълно с .....![]()
![]()
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бояджия в Бургас
колеги препорачайте ми някой добар бояджия в бургас , искам да ми прасне броните и 1 - 2 калника че имат нужда
- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:
Re: Бояджия в Бургас
Peteff написа:колеги препорачайте ми някой добар бояджия в бургас , искам да ми прасне броните и 1 - 2 калника че имат нужда
ела при мен

- Silver_Golf
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бояджия в Бургас
vesellin написа:Peteff написа:колеги препорачайте ми някой добар бояджия в бургас , искам да ми прасне броните и 1 - 2 калника че имат нужда
ела при мен![]()
Веско ти от кога стана бояджия