Прогнозите са че при евентуална пандемия 50% от населението на Европа може да умре

*-умишлено е написано името с първа малка буква
тъпото е че са спокойни все едно става въпрос за разтройство и не се визмат мерки ,аз лично щом кажат че са иткрили в Бг веднага си купувам маска като ходя по улиците иначе пилешко не ям от около 2 месецаSpectre написа::?
landwarrior написа:тъпото е че са спокойни все едно става въпрос за разтройство и не се визмат мерки ,аз лично щом кажат че са иткрили в Бг веднага си купувам маска като ходя по улиците иначе пилешко не ям от около 2 месецаSpectre написа::?
scuba написа:Вируса на птичия грип УМИРА при 70 градуса Целзий!!! Едва ли някой от вас яде пилето СУРОВО! Тази болест се прихваща при ниска хигиена и суровоядство.
Аз пък САМО пилешко и риба ям
Ей така се създава ПАНИКА у хората!
Прогнозите са че при евентуална пандемия 50% от населението на Европа може да умре Rolling Eyes
така е имам чуството че нарочно го правят до сега ни се разминава обаче след Байрама не мисля че ще се размине много хора от Бурса и другите емигрантски райони в които беше установено наличието на грипа се връщат в България .Някой от колегите каза че така се предизвиквало паника -на фона на предпазните мерки който взимат европейските страни ние буквално сме си заровили главата в пясъка.Преди точно месец гледах как турците си правят оглушки -снимаха по телевизията как в уж райони под карантина си има кокошки и си се разхождат спокойно а премиера им през това време ги уверяваше че няма място за паника и ядеше пилешко по телевизията.Pichaga написа:Страшното е ако мутира и почне да се предава от човек на човека
а държавата отново е заровила глава в пясъка
scuba написа:Проблема в страните с птичи грип идва от:
Дядо и баба си гледат пилета (кокошки и пуйки) на двора. Пускат ги да ядат квот им падне (щот нямат пари да ги хранят като хората). Един ден кокошката умрялаааа. Е за кво бабата да я Фурга? ЗАКОЛВА Я!!! (ей тука е опасността - при допира с кръвта). После:Я във фризера и някой ден ще я направим на чорбица (там както знаем няма 70 градуса Целзий). ТВА Е! Ако се хранят с чиста храна, ако се спазват високи хигиени норми, топлинна преработка.....
scuba написа:Проблема в страните с птичи грип идва от:
Дядо и баба си гледат пилета (кокошки и пуйки) на двора. Пускат ги да ядат квот им падне (щот нямат пари да ги хранят като хората). Един ден кокошката умрялаааа. Е за кво бабата да я Фурга? ЗАКОЛВА Я!!! (ей тука е опасността - при допира с кръвта). После:Я във фризера и някой ден ще я направим на чорбица (там както знаем няма 70 градуса Целзий). ТВА Е! Ако се хранят с чиста храна, ако се спазват високи хигиени норми, топлинна преработка.....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 39 госта