namereno
-
- Автомобил:
- Двигател:
namereno
sssss
Последна промяна от imam_toledo на Нед 23 ное 2008 13:33, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
..
ми има някакви дето се водят точно подсилени пружини ... но пък са по евтини от нормалните , това какво ще рече за ка4еството ???
незнам ве4е .... май както съм го рещил ще е 4 билщайна и квото ще да стаа само да не пуснат бързо 4е

незнам ве4е .... май както съм го рещил ще е 4 билщайна и квото ще да стаа само да не пуснат бързо 4е

-
- Автомобил:
- Двигател:
..
зза пасат 3 ли ми говориш ??? 4е немога да разбера , щото тъкмо това щяь да питам днес, зна4и ще взема гас-масло на билщайн но отзаде може ли да паснат в смисъл дали са същите ако да ще си взема направо нови , аз се чудех дали от октавиа 1 комби не са еднакви , някой да си има напредстава???????
-
- Автомобил:
- Двигател:
:)
то има ... ама колко струват 

- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ..
imam_toledo написа:зза пасат 3 ли ми говориш ??? 4е немога да разбера , щото тъкмо това щяь да питам днес, зна4и ще взема гас-масло на билщайн но отзаде може ли да паснат в смисъл дали са същите ако да ще си взема направо нови , аз се чудех дали от октавиа 1 комби не са еднакви , някой да си има напредстава???????
Пасат 3 или 4 няма значение те са с еднакво окачване.Ако можеш да вземеш от някъде втора употреба ,че новите кой ги знае какви ще са ,то човек да го е страх да си купи нещо ново,голям процент от нещата са ментаци!Има някакъв минимален процент да се вирне повечко колата ама мисля ,че ще получиш желания резултат!Амортисьори какви реши да взимаш последно ,маслени или газови и каква марка?
-
- Автомобил:
- Двигател:
..
газови BILLSTEIN - 4 броя , 320 лева , просто си е хит цена , надявам се да са с някакво качество , това е цена със отстъпка голяма и без ддс то , в понеделник ще са при мен и в сряда ще ги сменя , но може и малко по нататък ще се опитам да намеря такива пружини
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”