Надявам се, това да е правилния подфорум. Та..., от къде могат да се закупят нaдписи PASSAT и съответно TDI. Ако има значение...за Б5 става въпрос...Благодаря на всички отзовали се.
mod edit: gr_kanev

Надписи passat i tdi...?
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти за линковете, но ми се искаше да не се стига до ebay. Имам предвид, дали в София все пак не могат да се открият някъде? Доста обикалях, но всички вдигат рамене или стандартното "Проверявай редовно, понякога карат...". Далеч съм от мисълта, че съм проверил на точните места. Знаех си, че това е правилния форум и все ще изкочи нещо.
Поздрави.

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами какъв е смисълът за търсите нещо тук по магазините, като можете да го купите от ибей без да излизате от вас? Дори да нямате достъп или възможност да пазарувате от там, има предполагам хора, които могат да ви помогнат. Пък и това, което ще се купи тук, от магазините, не е ясно с какво качество ще бъде.
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
по главната улица в Горубляне има няколко магазинчета в които продават такива гъзарийки уж за туниниг (надписи, ръкохватки за скоростни лостове и т.н.).
Има два магазина един до друг на отстояние 20 метра един от друг (има изнесени отвън много тасове и май ауспуси)
Там съм виждал такива табелки за много голи, като най-тачени са тия дето вдиган конете: golg, gti, 16V и т.н.
По към центъра на горубляне има пицария и срещу нея има също такъв магазин.
Има два магазина един до друг на отстояние 20 метра един от друг (има изнесени отвън много тасове и май ауспуси)
Там съм виждал такива табелки за много голи, като най-тачени са тия дето вдиган конете: golg, gti, 16V и т.н.
-
- Автомобил:
- Двигател:
passenger написа:по главната улица в Горубляне има няколко магазинчета в които продават такива гъзарийки уж за туниниг (надписи, ръкохватки за скоростни лостове и т.н.).
Thanks Passenger! Ще отскочим и до там.
P.S.
gr_kanev написа:http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=38785
Сега пък ще излезе, че татенцето кара 5-ца.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- folioto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Надписи passat i tdi...?
прати си скаипа на лични и ще ти изпратя снимки на моят пасат защото не_знам как да ги кача тукаsvetmarinov написа:Надявам се, това да е правилния подфорум. Та..., от къде могат да се закупят нaдписи PASSAT и съответно TDI. Ако има значение...за Б5 става въпрос...Благодаря на всички отзовали се.
mod edit: gr_kanev