осветление на копчетата за ел стъклата
осветление на копчетата за ел стъклата
здравейте колеги имам голф 4 но от няколко седмитси не ми свети нито копчетата за стъклата нито за ел огледалата неска разглобих сичко и просто немога да разбера каде е проблеам смисал нз в кои кабели да турся 12 волта захранване за осветелнието на вратата въпроса ми е ако някои знае да сподели ако може мерси предварително
ре
не е от бушоните колега неска ги свалих сичките и ништо
кайете някви идеи колеги направо луднах вечерно време ме дразни супер много че не свети

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ре
аз не искам да сменям диодите а просто да ги оправя да светят защото те в момента не светят искам да разбера отдолу на копчето по цветове кой кабел за какво е и не е от бушон проверих всичките за 2 ри пат днес
pipkov написа:аз не искам да сменям диодите а просто да ги оправя да светят защото те в момента не светят искам да разбера отдолу на копчето по цветове кой кабел за какво е и не е от бушон проверих всичките за 2 ри пат днес
LILO&STICH написа:Поне да се ориентираш къде са диодите и къде минава инсталацията,та да можеш да търсиш проблема
ре
ами инсталацита я виждам днес пак разглобих вратата на голфа но нищо нередно не открих поне на ваншен вид
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”