vasstop написа:Дашо написа:Единствения възможен начин е с бой-иначе няма да постигнеш нищо.
Тук ама въобще въобще не си прав, ама хич. Не мога да повярвам, че ти си го писал това, ти ли ще си бъдещия орган, който ще пази реда в нашата държава? Ако още сега мислиш така, когато отидеш на работа какво ли ще стане.
Съжалявам да го кажа, но Господ да ни пази от такива мислещи по този начин!!!
Васе-точно Аз казвам така,защото така го мисля-при такъв псевдо проблем,ако колегата смята че има нещо дразнещо в "състезателя" да му набие кофата и това е.За такъв псевдо проблем пак се повтарям,няма никой да вземе отношение-и то е нормално-мене ме дразнят хиляди идиоти на улицата дето се пистят и се правят на велики,но не звъня да занимавам полицията с местните рацери.Ако някой много ме дразни като маниер на шофиране,кара рисково и безрасъдно и с това ми бърка в очите ще отида и ще му наброя песниците и така (или той на мен).Надявам се сега напълно да си ме разбрал!!!!А и не смесвай моля те работата с личния живот-всеки има право на личен живот и може да прави с него каквото си поиска

(и евентуално като дееспособен човек да си понесе отговорностите).Може като човек да съм пълен боклук но да бъда професионалист и да си изпълнявам съвестно задълженията.
И пак а повторя-колегата и да се обади в полицията шанса да хванат рацера в крачка е уникално малък.Може да носи на пиене и примерно да му отчете 0.2 промила,което де факто е нищо.И така целта на колегата няма да бъде изпълнена.Друг вариянт е да отиде и да поговори с него-но предполагам онзи няма много да го слуша и последният и мой любим вариант-

-от който всеки идиот се разбира (и тъй като съм се сблъсквал с хиляди идиоти знам че действа

)
П.П.а ти Васе какво предлагаш да се направи в случая за да се стигне до желания резултат?
П.П. 2 А и по българското законодателство подбудителството към нанасяне на телесна повреда не е съставомерно деяние