Питане относно Philips night Guide
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Питане относно Philips night Guide
Имам питане тези крушки бива ли ги, някой ползва ли и да каже как е ? А и цена не е зле ... да кажете каква е. Интересувам се защото може да се наложи скоро замяна

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
StS написа:Цени и място от кадето сте ги взели ... ?
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=67409
50 лв беше комплекта H4... включва и 2 за габаритите, но не стават на моите.. моите са с цокъл.. купих си ги отделно, 8 лв.
Доволен съм от хората в магазина, щото ме пита дали знам как да си ги сменя и като казах че не знам каза да докарам колата пред магазина и ме научи

- ultralamer
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:Osram Nightbreaker - аз съм с такива и определено съм доволен.
Карах с Philips Power2Night преди това, но изгоряха след 10-11 месеца и то без интензивно ползване.
Не бих си взел Филипс пак
Не искам да те разочаровам, но и Nightbreaker-а гори по-бързо. Пише го на опаковката даже. Иначе това е най-добрата крушка за мен в момента. И аз мисля да взема такава след време.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Да, но за цена от 40лв за Филипса и 18лв за Осрам предпочитам да карам с Осрамultralamer написа:Не искам да те разочаровам, но и Nightbreaker-а гори по-бързо. Пише го на опаковката даже. Иначе това е най-добрата крушка за мен в момента. И аз мисля да взема такава след време.vasstop написа:Osram Nightbreaker - аз съм с такива и определено съм доволен.
Карах с Philips Power2Night преди това, но изгоряха след 10-11 месеца и то без интензивно ползване.
Не бих си взел Филипс пак

- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
StS написа:Все пак ще изчакам , на сайта пише че night guide са с двоен живот и са много качествени.. поне бяха с двойно повече звездички от другите. Ще изчащам някои с такива да се изкаже...![]()
Карам с такива от 12.2006. Още не са изгорели. Аз карам предимно на фарове зиме/ лете няма значение. Много съм доволен! Най-голямото им изпитание беше зимата на 2-ри - 3-ти януари. Направих 24 часа преход от Черноморието до София, светили са през цялото време, с кратка почивка от час - час и половина.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”