Кипърските рейсъри...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Кипърските рейсъри...

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Нед 20 юли 2008 19:01

Калимера :bananarock
Днес присъствах на едно много интересно мероприятие - драг като Божура но в планината - тъй като тук в Кипър са затворили единствената писта за драг...същия случай като Божура и рейсърите се организират всеки месец и официялно си правят състезание на планинските пътища!Интересно е че между десетките японски машини (тук 90% от колите са японски) на ръчката имаше и ..... 2 ГОЛФА :shock ...пускам линк на клипчето от събитието, като в края има няколко снимки на единия от голфовете които съм направил специялно за феновете в нашия форум тъй като те са доста :wink:
В ръчките може да участва всеки, като съответно има клас А и клас Б
Имаше записани над 40 автомобила но в крайна сметка се пуснаха към 15 машини поради различни причини.Много ми направи впечатление червената ланчия която била около 1000 коня :twisted: като за това състезание е ограничена на 700 к.с. поради множеството завой :roll:
линк към клипчето:

http://www.youtube.com/watch?v=AxK9c4zWp94

CHEERS :beer

p.s.
UP THE IRONS :heeeavy metal

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 20 юли 2008 19:18

Евала за клипчето-гледах с интерес.Ама това май са аналога на нашите Хоби кар или... :roll: Щото видях че доста от тях имат разни лепенки предполагам на спонсори :idea:
Но явно е било доста готино,а накрая се видя машината :wink:
А нещо за единичката и двойката разбра ли в повече-нещо двигатели туй онуй или не :roll: :wink:

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Нед 20 юли 2008 19:26

Дашо написа:Евала за клипчето-гледах с интерес.Ама това май са аналога на нашите Хоби кар или... :roll: Щото видях че доста от тях имат разни лепенки предполагам на спонсори :idea:
Но явно е било доста готино,а накрая се видя машината :wink:
А нещо за единичката и двойката разбра ли в повече-нещо двигатели туй онуй или не :roll: :wink:

Нямам представа голфовете какви са...иначе колите са частни и някои от тях се движат по улиците и за съжаление и през нощта.... и ме подлудяват защото трещят като луди :evil: но тук полицайте не им правят проблеми а иначе повечето лепенки са - кой какво намерил хахаха защото тука са луди фенове на WRC тъй като има кръг от надпреварата!

CHEERS

Потребителски аватар
lozanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lozanov » Нед 20 юли 2008 20:30

Леле колега тая ланчия ме разби :shock имаш ли снимки на нея?? имане 6 точки за клипчето!! :wink:

Потребителски аватар
amigoto777
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот amigoto777 » Нед 20 юли 2008 20:30

Сти Вулгария бориме на то кануме пьо кала-
майтапя се ,цялата работа е че всичко опира до парата .Тука сме сиромаси че и на газ караме дори а там моно вензини даже дизела е само за фирми и градския транспорт .Я кажи дизела в Кипър разрешен ли е.?

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Нед 20 юли 2008 20:44

lozanov написа:Леле колега тая ланчия ме разби :shock имаш ли снимки на нея?? имане 6 точки за клипчето!! :wink:

Ще ти направя снимки и поразпитам за ния защото тя идва наблизко в един сервиз и я чувам от далеч...най голямият майтап е че като работи на място все едно бачка хеликоптер-така свисти хахаха

CHEERS

Потребителски аватар
petkovsky
Черният лебед
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот petkovsky » Нед 20 юли 2008 20:49

браво пич клипа е супер.пусни и некоя снимка ако имаш.

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Нед 20 юли 2008 21:02

petkovski_dido_kimi написа:браво пич клипа е супер.пусни и некоя снимка ако имаш.

Снимки не съм правил че се пребих по каманяците и ръцете ми бяха като на пияндур...но погледни този линк:

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... f0df87e7a0

тук има снимки и видео от официялното рали Кипър преди месец и колите бяха...... :twisted:

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Нед 20 юли 2008 21:04

lozanov написа:Леле колега тая ланчия ме разби :shock имаш ли снимки на нея?? имане 6 точки за клипчето!! :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=F4ewo0_8 ... re=related

Имаш една минутка да и се насладиш :lol: има и други клипчета :wink:

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Нед 20 юли 2008 22:47

Много яко състезание :twisted: Евала Доне, евала Хуане :lol: :lol:
Делтата е наистина много яка и съм им голям фен(единствената италиянска кола) :lol:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 21 юли 2008 7:27

Браво Хуане, много хубаво клипче си направил :D ама и теб те хапят катериците, с това ходене постоянно по ралита :wink: В най скоро време те виждам един рали състезател :drive Тая ланчия много яко задно крило има :lupe собственика й да не е от България mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 21 юли 2008 8:00

Stefan написа: ...Тая ланчия много яко задно крило има :lupe собственика й да не е от България mhihi mhihi mhihi

100% някой вече си е помислил дали не сме им я доставили от ПК-толкова бърза и такава оптика mhihi

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Пон 21 юли 2008 13:24

бе тая кола с аеродинамиката на хладилник и с 1000 коня сигурно и върши работа тоя цветарник отзаде
ама е розно се пак(едното за сметката на другото)

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Вто 22 юли 2008 10:41

martineli написа:бе тая кола с аеродинамиката на хладилник и с 1000 коня сигурно и върши работа тоя цветарник отзаде
ама е розно се пак(едното за сметката на другото)

Напълно си прав за задния спойлер - все едно са взети тръби от скеле хаха като видях колата за пръв път помислих че е пълен майтап но като започна да се движи онемях.... :shock

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Съб 27 сеп 2008 23:18

видео от HILL CLIMB.... part2 :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=YwNsEHGobLA

p.s
ето линк на второто състезание на което присъствах от поредицата "планинскo изкачване с частни бегачки" от преди 2 дни...за съжаление има само кадри от първия кръг с по-бавните машини (но пък има наши представители wink.gif ) ...в момента в който пуснаха злобните коли заваля дъжд и ръчките бяха спряни...куриоза е че хората тук се молят за дъжд - 1 година не е валяло wacko.gif но пък точно на състезанието....видеото е с лошо качество, но скоро ми пристига апарата който ще може да снимам видео в формат HDMI, така че следващото състезание обещавам отлична качество и повече машини :wink:

CHEERS

p.s.2
Изображение
Изображение

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”