GG написа:не дръж на тия неща колега- важното е да си у секса! аз имам доста висок коефициент на преебаност тук, ама хич неам намерение да пиша вече по темата.

myleena написа:Аз съм горд собственик на Пасат,поради стечение на обстоятелствата.Получих го като сватбен подарък и искрено заявявам,че колата за две години не ми донесе толкова главоболия и нерви, колкото вече бившият ми съпруг.Да не говорим и че много по-ефтина ми излиза подръжката и,за разлика от парите пръснати по и от бившия!
Та извода е по-добре да си купите изгодно Пасат,отколкото да сключвате брак с неизгоден мъж!![]()
![]()
batmilko написа:може още 100 човека да напишат, че излиза.... файдата ще е същата, аре спрете се
Ludia написа:Oxyde написа:Ludia написа:сваляй си чорапите преди да се качиш в колата
Ей много си умен бе мамин сладък,да те цункам по кратунката,ако нямаш с какво да помогнеш,поне не пречи с безсмислените ти постове
да не ме цункаш некъде другаде ?! каквато темата-такива отговорите
Dragostinov написа:Маркер Piranha evo електронен много добър споретен
хопър tippmann trumph al-200 с принодително вкарване на торчета
маска с винтилатор на батери
бутилка 16 oz
които го интересува да пита 0878853852
vdragostinov@abv.bg
Skype Haralampi_17
цена 550 лева без коментар ниама такава цена
chefito написа:Aneto написа:chefito написа:..или ако имаш мултисет с термосонда си я премери сам...![]()
Благодаря, колега, ама в дамската си чантичка все още не нося такива неща![]()
Извинявай, че така, но даже да имам такова нещо не знам как да го използавам![]()
А иначе - благодаря за съвета, ще отида до някои сервиз да видят какво стева.
в гащите и в сутиена носиш неща, които ще ти осигурят безплатно премерване на температурата
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта