Преинсталирах си Уиндоуса ( ХР ) и след като инсталирах ФлексТайпа ми поиска да го регистрирам. Генерирах си код през генератора, но не ми го приема. Пробвах с други ФлексТайп, но резултата беше същия.
Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
Посъветвайте ме как мога да го оправя?

Посъветвайте ме как да оправя FlexType?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
смени кей генератора ...има два вида за нтфс и за фат32 ...свали си друг от фриитата, да не говорим че не ти трябва флекс тайп на хп
Последна промяна от Tyan на Нед 20 юли 2008 23:34, променено общо 1 път.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
А и аз да попитам нещо относно Флекс Тайпа:Като си включа компютъра и първите няколко пъти като превключвам с контрола езиците,няма проблем,но след като го направя 3-4 пъти и започва да ми се прецаква БДС-а,по-точно не може да се включи с контрола на БДС,а ми го включва само на фонетика.Та да питам-какво да направя???Нов ли да си сваля или има някаква настройка 

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Крайно недопустимо е публикуването на теми, които съдържат съвети и/или връзки относно снабдяване с нелицензиран софтуер, музика, филми и други обекти на авторски права, както и на теми, които по какъвто и да е начин противоречат на българските закони. Всеки потребител носи лична отговорност за написаното от него.
injinera е твоя човек иначе..

restless написа:Add/Remove Programs - remove
Това е оптималния вариант за решаване на проблемите с Flextype без флекс.
Ако не ме лъже паметта, Flextype се появи на Win 3.1 и оттогава си е бъгав и ненужен, защото имаше по-добри кирилизатори, а от Win 95 си вървеше вече без проблемии с вградените. Прости клавиатурни драйвери за QWERTY кирилица пък оправяха проблемите на тези, които така и не рачиха да се преучат да пишат по БДС.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”