Mubarek olsun!
Честит Празник на всички, които празнуват днес!
Да има благоденствие в къщите им и светлина в душите им-на тях, и на хората, които обичат!
Kurban Bayraminiz
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Roberta написа:ChampioN написа: Аз не ги знаех тия неща.......обаче никога не е късно........може и да потрябват....................след време.
Що бе Шампионе, да не сменяш вярата ................ след време?!?!?! hmmmm
Вчера ми направиха впечатление новините.......където съобщиха че около и малко над 20процента са Българите с турски произход.........та готвя се когато процента стане по-височичък......да съм наясно с обичайте.
А ромите са около 10процента
какво да правиш......обичам да съм готов за всичко.

Ако не друго......поне да поздравяваме братята.......все пак България е толерантна държава, с това е била известна винаги.
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
ChampioN написа:
Вчера ми направиха впечатление новините.......където съобщиха че около и малко над 20процента са Българите с турски произход.........та готвя се когато процента стане по-височичък......да съм наясно с обичайте.
А ромите са около 10процента
.... а казаха ли Българите (от Български произход) колко процента са? confused
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
веселин написа:ПРАБЪЛГАРИТЕ се знае откъде са дошли......+траки+славяни+..........+......+............доста е трудно да се дефинира" Българин с български произход"!
.... така де ама аз написах "от Български произход" защото по нагоре някой написа "от Турски произход" а иначе как да кажа "нормален обикновен Българин" без да е от някакъв спецялен етнос, унеправдана група или както там се определят. Ти как им казваш на този вид?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”