И аз да се похваля с нова VAG придобивка
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на всички за добрите пожелания. Със сигурност се кефя много и напълно искрено - може да е стара кола за 4000 лева, ама за мен си е перфектна - всеки според чергата...и предпочитанията.Принципно можех да си взема и А4 - 98-99 година, ама с тия алуминиеви носачи и скъпа поддръжка...за момента Б4-ката ми е идеална.
Много се радвам, когато мечтите стават реалност.
Много се радвам, когато мечтите стават реалност.

Последна промяна от connor cane на Пон 21 юли 2008 12:38, променено общо 1 път.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
kacho написа:хехе, честито колега, супер искрен си и аз ти пожелавам на всичко което си купиш така да му се радваш, а колата е чудесна, със здраве да си я караш и много, много безаварийни километри с нея, и се прибирай от време на време да си спиш и у вас
Наистина - дори апартамента когато си купих (преди 2 години) не съм се радвал така...колата си е тръпка - играчка за мъже.
Честно ви казвам - за мен няма по-голям кеф от това да си седна в 80-тката, да запаля, да пусна климата на 6, музиката умерено силно и гаааааааз! В петък ми предстои пътуване до Ямбол (там, където съм роден и ми е адресната регистрация) и направо чакам с нетърпение. До сега с повече от 120 не съм я карал...искам да я видя хубавицата как ще се държи на маистралата - знам, че ще е добре, ама все пак....

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
brabus написа:Честито за "малката" А8.![]()
Хубава и здрава кола си е това. Безаварийни.
Ха ха - малката А8 - евала - комфортна е наистина - не чак А8, ама си е класа.
Качих още малко снимчоци.

- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
ес
connor cane написа:kacho написа:хехе, честито колега, супер искрен си и аз ти пожелавам на всичко което си купиш така да му се радваш, а колата е чудесна, със здраве да си я караш и много, много безаварийни километри с нея, и се прибирай от време на време да си спиш и у вас
Наистина - дори апартамента когато си купих (преди 2 години) не съм се радвал така...колата си е тръпка - играчка за мъже.
Честно ви казвам - за мен няма по-голям кеф от това да си седна в 80-тката, да запаля, да пусна климата на 6, музиката умерено силно и гаааааааз! В петък ми предстои пътуване до Ямбол (там, където съм роден и ми е адресната регистрация) и направо чакам с нетърпение. До сега с повече от 120 не съм я карал...искам да я видя хубавицата как ще се държи на маистралата - знам, че ще е добре, ама все пак....
Честито градски

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ес
webdude написа:connor cane написа:kacho написа:хехе, честито колега, супер искрен си и аз ти пожелавам на всичко което си купиш така да му се радваш, а колата е чудесна, със здраве да си я караш и много, много безаварийни километри с нея, и се прибирай от време на време да си спиш и у вас
Честито градски
Ямбол е града...ямбол е стила...

Силно казано "градски" - напоследък си ходя само за Коледа и Великден...сега ще е изключение за регистрацията на количката.
Утре вечерта заминавам - в петък сабахлем съм първи нареден пред КАТ, че после трябва и в общината да я регистрирам.
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
Re: ес
connor cane написа:webdude написа:connor cane написа:kacho написа:хехе, честито колега, супер искрен си и аз ти пожелавам на всичко което си купиш така да му се радваш, а колата е чудесна, със здраве да си я караш и много, много безаварийни километри с нея, и се прибирай от време на време да си спиш и у вас
Честито градски
Ямбол е града...ямбол е стила...![]()
![]()
Силно казано "градски" - напоследък си ходя само за Коледа и Великден...сега ще е изключение за регистрацията на количката.
Утре вечерта заминавам - в петък сабахлем съм първи нареден пред КАТ, че после трябва и в общината да я регистрирам.
Да ти кажа и аз не живея в Ямбол в момента ... ама съм си от там ... даже и аз в момента съм в Ямбол ...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”