За Риболовците
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
uJIuaTa написа:Колеги някой ходил ли е скоро на яз.Тракиец? Има ли добри отзиви от него?
тракиец е пълна мъка в момента-просто няма риба-бракониерите с мрежи му разказаха играта..излизат дребни костури и каракуди...преди не можеше а си намериш място -сега по брега има 3-4 рибари...зарибиха го скоро с 4500 сомчета-да се надяваме да оцелеят..налага се в района да ходим на платените гьолове...просто няма смисъл за тракиец-ако ти се лови в района се насочи към ивайловград или студен кладенец...
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
petko5 написа:nosex написа:petko5 написа:Вчера на Огняново от 06:00ч. до 16:00ч., голяма мъка
Екстра... бабушки, таранки, костурчета, че и уклейчета даже...![]()
Колко пари е там на пръчка?![]()
П.П.: И не се ядосвай, нали не си капо
Там не се плаща, но трябва да имаш риболовен билет
Като говорим за билети - някой може ли да ме светне къде в района на Овча Купел или Красна поляна дали мога да си извадя??
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Green_Madness написа:petko5 написа:nosex написа:petko5 написа:Вчера на Огняново от 06:00ч. до 16:00ч., голяма мъка
Екстра... бабушки, таранки, костурчета, че и уклейчета даже...![]()
Колко пари е там на пръчка?![]()
П.П.: И не се ядосвай, нали не си капо
Там не се плаща, но трябва да имаш риболовен билет
Като говорим за билети - някой може ли да ме светне къде в района на Овча Купел или Красна поляна дали мога да си извадя??
Мисля, че във всеки рибарски магазин можеш да си направиш билет

Има един рибарски магазин на бул"Цар Борис" в отсека от пазара на "Красно село" до гара "Овча купел", намира се от дясната страна посока пазара на "Красно село"- гара "Овча купел"
п.с.
дано не бъркам мястото на магизина
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
petko5, ако пътуваш за към гр. Самоков (кв. Горубляне - c.Панчарево - c.Кокаляне - ВЕЦ Пасарел - c.Пасарел и т.н.) първото, което трябва да видиш е ''стената'' - там със сигурност е забранено. Не съм сигурен, дали там е вододайната зона, само знам че е много дълбоко. В радиус от поне 3 км., може и повече е забранен риболова. Следва местността ''Щъркелово гнездо" или "Щъркела" - там е разрешен, след това "Мечката", малко след "Мечката" имаше една отбивка в ляво... и един черен път по който съм пътувал всяко боже лято в продължение на около 15 години - стига се до средната част на язовира.
Това е за страната от към Самоков, от към Ихтиман никога не съм ходил, но възнамерявам това лято да отида - има чудни бунгала, кръчмета и всичко нужно да съчетаеш риболова с една чудесна почивка.
Това е за страната от към Самоков, от към Ихтиман никога не съм ходил, но възнамерявам това лято да отида - има чудни бунгала, кръчмета и всичко нужно да съчетаеш риболова с една чудесна почивка.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”