Свети ми лампичката за Ръчната сприрачка.Защо?
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Свети ми лампичката за Ръчната сприрачка.Защо?
Значи колата е Г3 АБД.Проблема се получи след преминати 2000 км по доста разбити пътища за последните 4 дена.Отначало лампичката мигаше от време на време,но от вчера свети постоянно.Ръчната не е опъната,спирачките не трият-> има инерция колата,спирачките си спират както трябва,спирачната течност в казанчето е на ниво,всичко си е ок,Но лампичката на таблото свети.Има ли някакви даттчици които да са се повредили,Възможно ли е да са ми са се изтъркали задните накладки и заради това да свети тази лампичка.Какво да правя? 

- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Тази лампа свети при спадане на нивото на спирачна течност в казанчето. Може да спадне поради теч, може да спадне и поради износени накладки, но каквато и да е причината лампата свети, защото няма достатъчно течност.
Провери пак нивото като отвиеш капачката, ако е ОК провери поплавака да не се е заклещил някак надолу по оста и да дава грешно инфо.
Провери пак нивото като отвиеш капачката, ако е ОК провери поплавака да не се е заклещил някак надолу по оста и да дава грешно инфо.
- PostMortem
- Автомобил:
- Двигател:
- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brabus написа:Тази лампа свети при спадане на нивото на спирачна течност в казанчето. Може да спадне поради теч, може да спадне и поради износени накладки, но каквато и да е причината лампата свети, защото няма достатъчно течност.
Свети и при определена грешка в АБС-а
(бях пуснал преди доста време една тема за това и тогава рабрах, че никой не знае)Цък
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
brabus написа:Тази лампа свети при спадане на нивото на спирачна течност в казанчето. Може да спадне поради теч, може да спадне и поради износени накладки, но каквато и да е причината лампата свети, защото няма достатъчно течност.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”