Помощ !!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Помощ !!
Значи реших за да зимам друг процесор на компа дъното ми е AsRock ALiveXFire - eSATA2 . Ако може някой да ме светне по въпроса как става номера с поставянето на новия процесор
. Мерси предварително . Новия процесор мисля да е АМ2 5000+ , А стария ми е АМД Атлон на 3500+

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
1. Взимаш процесора и го хващаш на стягата така, че крачетата да са нагоре.
2. Взимаш дрелката и поставящ свредло номер 10.
3. Правиш дупка в средата . Гледай да не засегнеш някое краче, защото това ще бъде фатално за процесора.
4. Правиш фаска сэсс свредло номер 13.
5. Ред е на дъното. Поставяш процесора на сокета. Пак с дрелката правиш отвор и на дъното. Ползваш отвора на процесора за шаблон.
6. Взимаш подходащ болт и гайка и стягаш процесара за дъното през новополучените отвори. Стягаш дакато не изпука ! После връщаш половин оборот.
....и това е !
2. Взимаш дрелката и поставящ свредло номер 10.
3. Правиш дупка в средата . Гледай да не засегнеш някое краче, защото това ще бъде фатално за процесора.
4. Правиш фаска сэсс свредло номер 13.
5. Ред е на дъното. Поставяш процесора на сокета. Пак с дрелката правиш отвор и на дъното. Ползваш отвора на процесора за шаблон.
6. Взимаш подходащ болт и гайка и стягаш процесара за дъното през новополучените отвори. Стягаш дакато не изпука ! После връщаш половин оборот.
....и това е !
Последна промяна от Stoi на Пон 21 юли 2008 14:45, променено общо 2 пъти.
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Помощ !!
produxan написа:Ако може някой да ме светне по въпроса как става номера с поставянето на новия процесор.
Не пипай ако не си го правил до сега!
Ще вземеш да изривиш някой крак я накой джъмпер ще сложиш не където трябва. От където си купуваш ЦПУ'то помоли да ги го монтират.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”