ВЪПРОС за смяната на осветлението на блока за фаровете?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- steff_gti
- Автомобил:
- Двигател:
ВЪПРОС за смяната на осветлението на блока за фаровете?
Някой може ли да каже бърз и ефикасен начин за изтриване на зелените блендички?
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кой блок
Ако е за циферблата на часовника на километража... със спирт доколкото знам става..
Не ползвай за тази ситуация никакви вечества, които са на ацетанова основа, щото ще скапе самата пластмасова пластина.
Не ползвай за тази ситуация никакви вечества, които са на ацетанова основа, щото ще скапе самата пластмасова пластина.
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Търкат се със заострена тънка отверка или както направих аз, подострих еди електрод и изджагърках зеленото от символите така, че замо през джагърканото да преминава светлината. Ебана рабора си е! Преди на Вентото ми пробвах с разредител, но се изчисти и бялата основа която е под зелената и стана мацано. НЕ ПРОБВАЙ С РЗРЕДИТЕЛИ!!!!!
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
а къв е проблема да си вземете 3 светлодиода специални за голф от рускините на Симеон за по 0.50 лв -къвто цвят искате и да махнете тая бленда и да смените светлодиодите

- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Re: 11
landwarrior написа:а къв е проблема да си вземете 3 светлодиода специални за голф от рускините на Симеон за по 0.50 лв -къвто цвят искате и да махнете тая бленда и да смените светлодиодите
Никакъв не е само да имаше бленда за махане. Проблема е, че бленда НЯМА, а е боядисано зелено. /става въпрос за копчето за фаровете/
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 11
driver написа:landwarrior написа:а къв е проблема да си вземете 3 светлодиода специални за голф от рускините на Симеон за по 0.50 лв -къвто цвят искате и да махнете тая бленда и да смените светлодиодите
Никакъв не е само да имаше бленда за махане. Проблема е, че бленда НЯМА, а е боядисано зелено. /става въпрос за копчето за фаровете/
аааа ясно,ми мисля че със разреден корселин ще стане