Полицайте от кашон ви снимат.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Полицайте от кашон ви снимат.
Пускам темата просто за предупреждение.Кашонените полицай по пътищата и билбордите над тях вече са въоръжени с камери....а съдейки по табелите "Радар" на известно разстояние от тях може и да засичат скоростта. Та ако все пак има вероятност да ви пратят сметка по пощата реших да предупредя.Ако се смята за безполезна да се изтрие.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:винаги някой от тях са си имали камери ..и тия табели радар са фалш
ами не знам за винаги ама днес всеки покрай който минах имаше на билборда камери и в двете посоки...преди нямаха...може да е от скоро...или от много време не съм въртял извън града...
както и да е... нищо не пречи да се внимава с тях.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сложили са картонени камери ?
Не това не искам да го приема просто.Спомням си, че четох за тия картони като ги направиха и цената им беше около 300к или аз съм се объркал... Не може толкова пари да се дадат за някакви кашони който не мисля, че помагат.Няма да изброявам какви и колко неща можеха да направят с тези пари и колко по полезни щяха да бъдат
Не това не искам да го приема просто.Спомням си, че четох за тия картони като ги направиха и цената им беше около 300к или аз съм се объркал... Не може толкова пари да се дадат за някакви кашони който не мисля, че помагат.Няма да изброявам какви и колко неща можеха да направят с тези пари и колко по полезни щяха да бъдат

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Vizor написа:На всичките имат камери.. на повечето камерите снимат нивите .. а само да допълня че камерите са също толкова картонени колкото патрулките
напълно те подкрепям!!!
С монтирането на картонените патрулки са монтирали и камери(без кабели, без нищо, само кутии) как записват?
А знаците "Радар" са няква кампания на "осрам" май, за безопастност на пътя

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- SNapeR
- Автомобил:
- Двигател:
Защо взаймно се успокояваме че камерите не снимат и били картонени ? За да можем следващия път спокойно да минем с 200
Работата ми е свързана с много пътуване и не е истина какви идиоти има и как изпреварват и ако си карам с допустимите 90 просто ще ме изхвърлят от пътя. Бибитки , псувни ... незнам си какво ... а аз просто си карам с допустимата скорост.

Работата ми е свързана с много пътуване и не е истина какви идиоти има и как изпреварват и ако си карам с допустимите 90 просто ще ме изхвърлят от пътя. Бибитки , псувни ... незнам си какво ... а аз просто си карам с допустимата скорост.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”