ChimeyJimmey написа:Ясно ми стана, че си администратор на "Малка Мрежичка", където бизнес целите са други.
Иначе, съгласен съм, "че ако е стабилен админ винаги ще те види, че рутираш". Но по други методи.![]()
А от какво имам понятие съм доказал на когото трябва там, където си изкарвам хляба с това, и то добре.
Живи и здрави!
ChimeyJimmey написа:И за какво ти е 80-ти порт навътре? Web сървър ли ще пуска, какво ли?![]()
И я ми обясни как "ще го надушат, че има рутер а зад него компютри" при добре конфигуриран рутер?
Kолко скапани са D-Link аз не знам, важното е, че стабилно върви 3rd party firmware на този модел и за ДОМАШНИ цели върши работа перфектно...![]()
ChimeyJimmey написа:Ясно ми стана, че си администратор на "Малка Мрежичка", където бизнес целите са други.
Иначе, съгласен съм, "че ако е стабилен админ винаги ще те види, че рутираш". Но по други методи.![]()
Пак ясно си проличава как всеки тука чел-недочел бърза да покаже колко адски много (не) знае, без значение от темата...
ISRalien написа:Спряхте ли да си мерите пишките?![]()
ChimeyJimmey написа:Масовата практика с криене зад MAC и ТТL mangling:
Tinko написа:ChimeyJimmey написа:Добре, ти как предлагаш да се направи?
Ами предполагам колегата ще се чуе с бат Васстоп и ще пишат какво точно искат. Тогава ако имат нужда от помощ, ще им се помогне!
1. Тук сме автофорум, има достатъчно компютърни форуми в Нет-а, където тези неща се дискутират от достатъчно компетентни хора.ChimeyJimmey написа:Тук не трябваше ли да се дискутират варианти как да стане?Иначе, vasstop щеше да му свърши работа тихомълком...
Отговорът на този въпрос е НЕ или поне не и по този начин, по който ти се опитваш.petarkolev написа:Въпросът ми е могат ли двата да работят едновременно под едно айпи?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта