Пускам темата, защото съм наистина възмутен от тъпотията на тия управници. Всичко хубаво - решиха най-накрая да оправят гадния прелез на кръстовището тук до НДК (бул. Черни връх, бул. България, бул. Евлоги Георгиев и бул. Фритьоф Нансен). Евалла!!! Но как може да правят подобен ремонт посред бял ден ????? Не стига, че това е едно от най-натоварените кръстовища в София, ами тия сложили 2ма полицаи, които едва смогват да контролират трафика. От горе на всичкото са спряли и трамваите... Одеве ми бяха нужни близо 30 минути да измина разстояние, което всеки ден изминавам за под 10.
Та питам аз: Господа управляващи (по-специално бате Бойко), защо не извършвате тая дейност вечерно време, когато почти няма коли? За да си спестите по извънредни 10-20 лева на работник ли ??? Ама разбира се, че трябва да минете тънко - нали в крайна сметка трябва и от това да гушнете некоя кинта!!!

Нищо, че много от хората ще загубят повече, отколкото вие ще спечелите, от излишното време, което прекарват в километричните колони. На вас к'во ви пука???????????