Поредната простотия на бат' ви Бойко....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 23 юли 2008 11:35

еми нали за Цариградско не им плати, та останаха пари и за тоя ремонт :lol:

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Сря 23 юли 2008 11:37

Абе винаги ще сме недоволни..... ако е през деня, що е тогава и има трафик?Що не е вечерта? Ако е вечерта, що е вечерта не мога да спа от тоя шум...
А пък през цялото време се писка ''Кога ще оправят тия тапи улици''

Винаги съм бил търпелив и съм се радвал като са се правели такива ремонтни дейности по пътищата.Мисля, че всички трябва да сме търпеливи, щото не може да щракне с пръст бат ви Бойко и всичко да е оправено...

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Сря 23 юли 2008 11:37

И Пина е прав, ама тука нищо няма да стане.
Бота и той е прав.
И телеВизора и той.

И все пак, как може майак му стара, като се претендира че сме бяла държава да прават 100 метра релси 1 седмица. Е това и в Зимбабве става по-бързо.
Има един одит, друг, подобен на тоя за който говори Визора.
Викаха м у ОТК май едно време. Щото циганина на който се плаща да я свърши тая работа си бърка в носа и пие бира на тротоара, докато требе да копа.
И няма кой да му каже нищо.
ТОва липсва - просто е - плаща се на един суек или за да е по хуманно на един инвалид, да седи и да ги гледа по цял ден.
Кат се застоят, опа проверка и опа уволнявка, опа няма плащам аз на циганина с данъка си от заплатката да седи да чопли семки, докато се води на бач.
Просто е, но нямат файда да го направят.

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Сря 23 юли 2008 11:38

Вие у Банкя да идете, да видите за какви пътища става на въпрос...Изображение

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 23 юли 2008 11:38

Ае.. Велко я ми кажи какво значи "КАТО ХОРАТА" в тая държава ? :)
Я кажи кой уестли за 10лв повече ще се навие да бачка и вечер ? Или ще предпочете да си гледа в бараката булсатком и да си накаже жената ?
НИКОЙ !! още от сега ти го казвам!
Ако ми дават по 100лв на вечер както правят "навънка" ще отида.. :)
ама тогава ремонта нямаше да е 100к евро а 500к евро и Велко щеше да си ходи спокойно на работа ама пък за сметка на това батмилко нямаше да може да спи щото аз с хидравличната трамбовка ще троша :lol:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Сря 23 юли 2008 11:40

canyoubounce написа:Абе винаги ще сме недоволни..... ако е през деня, що е тогава и има трафик?Що не е вечерта? Ако е вечерта, що е вечерта не мога да спа от тоя шум...
А пък през цялото време се писка ''Кога ще оправят тия тапи улици''

Винаги съм бил търпелив и съм се радвал като са се правели такива ремонтни дейности по пътищата.Мисля, че всички трябва да сме търпеливи, щото не може да щракне с пръст бат ви Бойко и всичко да е оправено...

Само да ти кажа, че именно това търпение е нещото на което са нинаучили управниците ни.
И именно то ужасно ни влече назад в развитието ни като нация.
Защото у Франция не ги чакат такива като тия сополи, а се вдига стачка, затварят се улици, блокира се всичко, НО законно или ако не им се даде разрешение - оп ей го Брюксела къде е - една жалбичка и работата потръгва.
А тука видиш ли да се радвам че ремонтира, неееееее той ше се радва че му плащам да ремонтира.
Данъка ми потъва в дън земя. А циганина люпи семки на сянка и цока бира.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 23 юли 2008 11:43

ходете пеш ..няма да ви пречат задръстванията

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Сря 23 юли 2008 11:46

Абе прав си и ти до някъде, ама пък не съм видял никой да пуска жалби до Брюксел..
Тука може да си пишем за това с години и пак нищо не променяме.За това мисля, че най лесно е да сме малко по търпеливи и да не се изнервя всеки от тия ремонти.Така или иначе друг начин няма... трябва да търпиме

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 23 юли 2008 11:46

Кингпин веднага ти казвам как ще се справиш с положението ! 7-цата има спирка пред вас :lol: и до работата ти :lol:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 23 юли 2008 11:59

кой каквото и ще да разправя фактите са едни - от както ББ е кмет адски много неща се промениха в София и то към по-добро - и то въпреки всички , които се надпреварвата да го плюят и съботират !!!

само манталитета на това гадно и изпростяло племе българско не се променя и от дан на ден все повече затъпява и се озверява !!!!!

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Сря 23 юли 2008 12:05

Вчера тука в младост на новооткрития бул. А. Сахаров пичовете си правят маркировка. Сложили конуси на едното платно и си рисуват. А колите се цедят през другото. И това става по обяд, не ми се мисли после към 5 какво е било.
Тия неща се правят вечер, когато няма коли !
Ама верно за извънреден труд трябва да се бръкнат повече. Защо пък да не си го направят през деня, по евтино е, какво толкова някакво си задръстване ще стане, голям прас, нали ще гушнат някой лев :)

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Сря 23 юли 2008 12:08

One написа:кой каквото и ще да разправя фактите са едни - от както ББ е кмет адски много неща се промениха в София и то към по-добро - и то въпреки всички , които се надпреварвата да го плюят и съботират !!!

само манталитета на това гадно и изпростяло племе българско не се променя и от дан на ден все повече затъпява и се озверява !!!!!

Кое е направил оне?
Метрото ли, което е изкопано още бая преди да се загови за него, вълнообразното Цариградско ли?

Единствения плюс е Арианата, която така се радвам да видя действаща.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 23 юли 2008 12:12

megalodon написа:Вчера тука в младост на новооткрития бул. А. Сахаров пичовете си правят маркировка. Сложили конуси на едното платно и си рисуват. А колите се цедят през другото. И това става по обяд, не ми се мисли после към 5 какво е било.
Тия неща се правят вечер, когато няма коли !
Ама верно за извънреден труд трябва да се бръкнат повече. Защо пък да не си го направят през деня, по евтино е, какво толкова някакво си задръстване ще стане, голям прас, нали ще гушнат някой лев :)

защото НЯМА КОЙ ДА БАЧКА ВЕЧЕРТА!!!
никой не се навива да бачка вечер !
хората искат да се приберат да спят отколкото да вземат 10лв повече !!

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Сря 23 юли 2008 12:19

Е сега, като дойдете всички и София най-накрая стане 4-5 милиона (тва вече е сериозен град), тогава нема изобщо да минете от никъде и доникъде... :lol:

Аз ще си купя половината Горна Малина, ще отглеждам боровинки и ще ме боли унъз работа дали мое минете през некъв прелез... :lol:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 23 юли 2008 12:20

Милослав написа: Кое е направил оне?
Метрото ли, което е изкопано още бая преди да се загови за него, вълнообразното Цариградско ли?

Единствения плюс е Арианата, която така се радвам да видя действаща.

хахахахаахах ти сериозно ли питаш, или лаф да стане ?????????

колко булеварди преди него бяха основно реконструирани, колко улици преасфалтирани или ремонтирани, колко градинки с нови детски съоръжения имаше.........само в моя квартал като се завъртя и се огледам що работа е свършена за една година ......
ами околовръстното което се строи....
ами колко още мога да изброявам неща които са свършени ......
а това кой как си върши работата е друга тема....
няма такъв човек дето да огреее на всякъде по вдяко време и всичко да светне в миг.....
твърде много са людете дето с десетилетия баха на хранилка в общината и сега им идва на въпреки....
не мисля че е работа на кмета да ходи лично да полага асфалт.... да мног неща са започнати преди него (метрото)І но не са се завършвали щото парите потъваха по разни схеми в разно джобове
и като почна да реже схемите наскачаха веднага "ощетените" и съботират работата му с всякакви начини......

Върни се в “ОФФ-Топик - други”