Малък проблем с чистачките
- jbussines
- Автомобил:
- Двигател:
Малък проблем с чистачките
Та имам едно проблемче вчера ми се счупи това нещо което държи рамото на чистачката ,търсих по магазините ама те цяла ос да сменям казват а дори нямат.Някой ако знае магазин или има налично ще съм благодарен.
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз си купих от колегата venci от старата му джета. Цената му върви 20-40лв Макс! По моргите може и повече да те изклатят. Става на въпрос за целия механизъм + моторчето. И внимавай защото има с по-дебели оси, да не стане така после да търсиш и други рамена за чистачките. Но ако намериш и рамена взимай, щото може да ти е трудно да намериш от единия тип, пък ако имаш късмет дано улучиш! Успех! 

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jbussines написа:Bahama man написа:Пробвай да смениш цялото рамо
Аз това и търся рамото и това което го държи там дето е гайката нищо друго не ми трябва засега съм на компромисно решение преместих чистачките ,че точно тази пред шофьора се прецака.
Ами аз го имам това и при мен се счупи цама дето се завива гайката. Но при мен беше, че заяде оста и го понагряхме и с малко напън и взе че се счупи после при натягането на гайката, явно го разкалихме. Счупих това на шофьорската чистачка... Ако мислиш, че от двете ще направиш едно, ще ти го подаря...

- jbussines
- Автомобил:
- Двигател:
Tinko написа:jbussines написа:Bahama man написа:Пробвай да смениш цялото рамо
Аз това и търся рамото и това което го държи там дето е гайката нищо друго не ми трябва засега съм на компромисно решение преместих чистачките ,че точно тази пред шофьора се прецака.
Ами аз го имам това и при мен се счупи цама дето се завива гайката. Но при мен беше, че заяде оста и го понагряхме и с малко напън и взе че се счупи после при натягането на гайката, явно го разкалихме. Счупих това на шофьорската чистачка... Ако мислиш, че от двете ще направиш едно, ще ти го подаря...
несъм сигурен ,че ще стане ,но благодаря а ти цялата ос с машинките и т.н ли си купи или по друг начин оправи нещата.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”