Зло куче, нужда от съвет от кинолози или хора с опит

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Сря 23 юли 2008 12:02

joker написа:Само да обърна вниманиие на втората снимка....забележете чистите и неподправени [b]детска и кучешка усмивки......[/b]и после кажете,че животните нямат душа и чувства!....а на LUDIA отдавна не обръщам внимание.....аааа даже сега се сетих да го чукна в игнорлиста ,защото от 2-3 месеца не е написал нищо свястно....

Не се ядосвай, безмисленно е!

Виж какво ме интересуваше по-горе.... :wink:

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Сря 23 юли 2008 12:38

Tinko написа:
Пистолета е комплексарщина за повечето страхливци, дето не могат да се оправят с думи и спокойствие а предпочитат лесния вариант!
НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАЯВА ДА УМРЕ!

ха, човек тебе нападало ли те куче, ама сериозно да те нападне
повярвай ми, ако имам начин да го очистя, не с пистолет, а с топ ще му отнеса главата, животът ми е по-ценен от всичко

а на онази майка и се чудя на акъла, как си остава детето до това куче, някакво моментно раздразнение и остава без най-ценното в живота си, аз такива рискове никога не поемам.

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Сря 23 юли 2008 12:41

Абе хора, нормални ли сте да приравнявате кучешкия и човешкия живот бре...... Само това питам?????

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Сря 23 юли 2008 12:46

mladvampirTDI написа:Абе хора, нормални ли сте да приравнявате кучешкия и човешкия живот бре...... Само това питам?????

Няма значение жива душа е това! Какво заслужава ли да умре?
Нали това му е начина на живот.... Се едно аз да те убия като направиш нещо нередно.... :evil:

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Сря 23 юли 2008 12:47

Никой никога в тази тема е приравнил кучешкия и човешкия живот. Едва ли има нормален човек, който би избирал м/у живота на детето си това на кучето му.
Що се отнася за тази порода- да, има и лоши и добри...както при всяка порода. Мен ме е хапал и то много лошо далматинец. Онези сладки кученца станали известни от един анимационен филм. До такова куче не бих пуснал детето си.
Според мен темата се изчерпа напълно.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 23 юли 2008 13:04

Някой колеги са много смешни ... чак ми се реве. Манете пистолетите, че едвам пиша - целия треперя вече :!:

joker e прав - животните не са виновни. Цялата отговорност пада на плещите на собственика!
И в тази връзка ще кажа на всички, които имат кучета по-големи от пинчер:
Дори и да сте сигурни, че кучето ви е безопасно за околните. Дори и да е най-голямата душичка. Не допускайте кучетата ви да се доближават до хора(децата най-вече), които изрично не търсят близост с тях. Има хора/деца, които изпитват панически страх от кучета (особенно при по-големите породи). Това трябва да се уважава и съобразява.
Нормално е да има изказвания от типа "детето ми е по-важно" - не ви положелавам да правите избор, в тази връзка!

Всички негативни случки с кучета, са по вина на стопаните - независимо дали е пряка или не.

п.с. joker специално на теб ще кажа, че съжалявам много за случките ти с хора - 'зверове'. Не знам подробности, но приеми съвета ми и се замисли дали и ти нямаш вина. (визирам разходките сред хора с пуснато на свобода куче и без намордник) Колкото и да е добро, другите не го знаят, а вида му е ... страшен :idea:

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Re: Зло куче, нужда от съвет от кинолози или хора с опит

Мнениеот velinsl » Вто 28 апр 2009 22:47

Бой, бой, бой и тоа е.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”