Ясно ми е ,че от този мотор с това моно не мога да искам чудеса , искам само да живне малко . Наумил съм си да му изпиля главата , да припасна клапаните на ново , да полирам всмукателните колектори, да изчистя всички нагари и мизерии и да му сложя разпределителен вал от 2Е . Сега и въпросите :
1.Колко точно да отнема от главата ?
2.До колко да полирам колектора ( напълно гладък или само големите грапавини да махна )?
3.С вала от 2Е предполагам ,че няма да имам проблеми четох , че доста хора са слагали такъв вал . Ако има по добро решение за вал предложете

4.Мога ли да регулирам горивото и налягането с което се впръсква от моното ?
5.Друго освен тези неща , ще трябва ли да сменя ?
Моля без съвети от сорта " не се занимавай , купи си АБФ " преценил съм си ,че колата ми е в добро състояние и неискам да се разделям с нея . Пак повтарям не искам чудеса искам да живне малко . Също така нямам финансовата възможност да се отърва от моно-то и да сложя друга електроника , а и според мен това вече наистина не си заслужява . Нека ако някой може и има желание да помогне се отзове, но моля без изличен спам

П.С. Извинявам се ако не съм формулирал правилно заглавието

П.С.2. Прегледъл съм темите в форума за този мотор , но не можах да намеря конкретни отговори на моите въпроси .