светлинна индикация на таблото
- slav4on
- Автомобил:
- Двигател:
светлинна индикация на таблото
Добър ден колеги днес когато дадох на контакт и запалих остана да ми свети светлинната индикация чиято форма е следната - кръг обграден от скоби и вътре има 1 удивителен знак. Незнам за какво е тази индикация но при палене започна да свири колата както когато няма бензин и свети индикацията за бензина. Изгасих колата и запалих на ново и нямаше този проблем. Въпроса ми е следния защо се получи това и какво показва тази индикация? Мерси предварително.
- modiliani
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
светлини на таблото
Здравейте,
А какво значи лампите за жодата и маслото да светят слабо когато даваш на контакт и после неиска да запали. По някое време като опитам отново си светват нормално ярко и си варти ( пали ). Някой ми потхварли че климореда бил за смяна, ама пусто как да го смяня той си стои в желязото дето е патрона!
А какво значи лампите за жодата и маслото да светят слабо когато даваш на контакт и после неиска да запали. По някое време като опитам отново си светват нормално ярко и си варти ( пали ). Някой ми потхварли че климореда бил за смяна, ама пусто как да го смяня той си стои в желязото дето е патрона!

- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
Сваля се целия волан от болта отгоре, сваля се и целия патрон (желязото), на повечето VW-та има винтче, което държи самия климоред към патрона, развива се и се сменя и всичко по обратния ред.
P.S. Пробвай като палиш да разклащаш ключа едновременно с въртенето, може да захапе, но те съветвам да го смениш, че може и да останеш някъде!
P.S. Пробвай като палиш да разклащаш ключа едновременно с въртенето, може да захапе, но те съветвам да го смениш, че може и да останеш някъде!
- modiliani
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
желязото на патрона
свалих волана, ама това желязо където е патрона неще да излезе огледах го дали няма някой скрит болт, но не. на дърпане мърда само сантиметър- два и до там
- modiliani
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
желязото на патрона
ясно.
пак ще гледам, ама това ми звичи много грубо отверка и чук
пак ще гледам, ама това ми звичи много грубо отверка и чук

- modiliani
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
желязото на патрона
ок ще се постарая тогава. А след това лесно ли се вади, защото гледам един лагер отпред - сигурно излизат заедно зада мога да бръкна зада извадя климореда.
- modiliani
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
желязото на патрона
да отпред на самия прът а пред него има пружина