ArturDent написа:Не грешиш че е на Хоби Кар. Но си мисля да ги ползвам, като им вися на главите докато разглобяват.....
А дали ще позволят да им висиш на главите

.Защото малко по-нагоре в CITRIEN при Минчев този номер май не минава."...Остави колата и като стане готова ние ще ти се обадим

.." В най-добрият случай ще ти предложат да поседнеш на столче докато колата ти е някъде из халето и незнаен професионалист се вихри на проблема.
ArturDent написа:Друг вариант е оня сервиз на Монро - до МГ"Баба Тонка", ако знаеш някъде качествен сетвиз в града- кажи парите нямат голямо значение,
Лошо, много лошо положение никак не розово с качествените сервизи.Навсякъде тепърва ще започнат да "изучават" колата ти още повече, че модела все още не масово разпространен (като В3 напр.).А там където вече са се научили ще те одерат като за олимписко (защото вече са станали "професионалисти"). Щом "сумичката" няма голямо значение може би е редно да се довериш както се казва в една реклама "сервиз с опит и традиция". Не знам обаче дали няма да е само реклама.Нека колегите от Варна да споделят опит от обслужване и цени в Автотред или тези от В.Търново за Авточойс.
Аз вече не бих направил случаен избор.Защото за 5 г. от случайни изпълнения смених всичко що е в двигателния отсек, че някой неща и по 2 (два) пъти.
Успех