Плащане на самолетен билет с Wizz Air

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 24 юли 2008 17:12

ISRalien написа:Добре де, четете егати

ISRalien написа:
- Имате право да носите 20 килограма регистриран багаж и една бройка ръчен багаж с максимално тегло до 10 килограма и максимални размери 55х20х40 сантиметра.

другото се доплащало

Това го пише на техния сайт!
VW-fenka да каже...

Това което го пише на сайта им си е така.... дори ние като пътувахме за Англия моя багаж беше 22 кг и нищо не казаха :). Изглежда имах късмет, защото след няколко месеца изпращахме братовчедката за Лондон и за 1.5 кг я накараха да си плати :roll: Зависи от персонала...не трябва да се разчита на късмет ..гледайте да се побирате в 20-те кг :)
За ръчния багаж никой не го е мерил дали е 10 кг...., но връщаха хора с ръчен багаж,който надхвърля посочените размери :?

batmilko написа:...
и се връзва 20 лв. билета
живот и здраве 29.08 летя с такъв билет :wink:

Екстра... добра оферта 8)
От сега ти пожелавам приятен полет :P

Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Papa_Dock » Чет 24 юли 2008 18:18

Фенке и аз затова говоря.Разбирам политика да се плаща багажа дето е отгоре ама в един момент се получава така че някоя готина мацка отива с повечко багаж попада на разгонен служител и не си плаща за багажа.И другата страна отива грозник като мене с малко повече багаж и попада на лелка в месечен цикъл и трябва да си плати щото и старшината в казармата нему е викал толко на обществено място.Ама както и да е трябваше да си излея мъката, който неще да плаща 3 евро на кило да внимава.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 24 юли 2008 18:46

Papa_Dock написа:Фенке и аз затова говоря.Разбирам политика да се плаща багажа дето е отгоре ама в един момент се получава така че някоя готина мацка отива с повечко багаж попада на разгонен служител и не си плаща за багажа.И другата страна отива грозник като мене с малко повече багаж и попада на лелка в месечен цикъл и трябва да си плати щото и старшината в казармата нему е викал толко на обществено място.Ама както и да е трябваше да си излея мъката, който неще да плаща 3 евро на кило да внимава.

иде реч да си платиш това НАД 20-те кила, а не И тях.

Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Papa_Dock » Чет 24 юли 2008 18:55

ISRalien написа:
Papa_Dock написа:Фенке и аз затова говоря.Разбирам политика да се плаща багажа дето е отгоре ама в един момент се получава така че някоя готина мацка отива с повечко багаж попада на разгонен служител и не си плаща за багажа.И другата страна отива грозник като мене с малко повече багаж и попада на лелка в месечен цикъл и трябва да си плати щото и старшината в казармата нему е викал толко на обществено място.Ама както и да е трябваше да си излея мъката, който неще да плаща 3 евро на кило да внимава.

иде реч да си платиш това НАД 20-те кила, а не И тях.

Абе пич аз на къф език пиша та неме разбираш или просто четеш през редчетата и гледаш да натрупаш мнение ама вече не раздават жълти точки за мнения отдавна бе.

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Пет 25 юли 2008 15:20

-

Последна промяна от jims на Пон 16 юни 2025 11:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Papa_Dock » Пет 25 юли 2008 15:39

Произнасям се с последни думи по темата :lol: Дано вече ме разберете какво искам да кажа, то е : Багажът съответно 10 кила ръчен и 20 кила не ръчен :lol: е включен към цената на билета.Над тези допустими стойности се заплаща на летището.Това е цялата философия.

Потребителски аватар
GOLF
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLF » Пет 25 юли 2008 15:44

Колега, кажи кога ще летиш до Дортмунд? Може би аз ще те возя, затова питам. 8)
Изобщо ако някой пътува с WIZZ AIR до някъде да каже. :wink:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 25 юли 2008 15:45

GOLF написа:Колега, кажи кога ще летиш до Дортмунд? Може би аз ще те возя, затова питам. 8)
аз 29.08 - София-Варна
01.09 - Варна София

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 25 юли 2008 17:33

Багажът, дори в рамките до 20 кг, се заплаща ОТДЕЛНО от билета. Вчера си направих резервация и си платих билетите до Лондон и обратно. 20 лева на човек в едната посока, демек по левче на кило. Изтарикатили са се нещо, преди не беше така.

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пет 25 юли 2008 17:39

dobrinb написа:Багажът, дори в рамките до 20 кг, се заплаща ОТДЕЛНО от билета. Вчера си направих резервация и си платих билетите до Лондон и обратно. 20 лева на човек в едната посока, демек по левче на кило. Изтарикатили са се нещо, преди не беше така.

:idea: :evil:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 25 юли 2008 17:49

GOLF написа:Колега, кажи кога ще летиш до Дортмунд? Може би аз ще те возя, затова питам. 8)

верно ли?
си пилот?

Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Papa_Dock » Пет 25 юли 2008 17:49

Мммм да небеше така преди.Сега сигурно и Скай ще го направят така.Гадно щото невинаги се събират 20 кила при мен обикновено в едната посока винаги са повече в другата по малко.Джими край на спора не занимавай жената с въпроси :P

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Пет 25 юли 2008 19:43

-

Последна промяна от jims на Пон 16 юни 2025 11:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nadia23
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nadia23 » Пет 25 юли 2008 22:28

А бе аз разбрах така,докато правех резервацията: имаш право на един брой ръчен багаж, който трябва да е до 10килограма, и е включен в цената на билета,
и отделно на още 20 килограма багаж,за който се заплаща по 20лева на парче, но общо парчетата не трябва да надхвърлят 20кила
/ в смисъл може да имаш 5 сака по 4кг=20кг общо,за които плащаш по 20лева на сак :roll: /,
а когато килограмите са над 20 са екстра багаж,и за него вече има други тарифи.

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Re: Плащане на самолетен билет с Wizz Air

Мнениеот Aneto » Пет 25 юли 2008 23:09

blondeskiller написа:Здравейте колеги!
Имам следният въпрос. налага ми се да отида до Германия в началото на юни и намерих Wizz Air, които ми предлагат билет за 180 лв в двете посоки :shock (дано не се разглоби самолета само в полет.. ) а Луфтханза ми искат 250 евра за едната. .тааа ясно защо предпочетох първите. .Обаче се сблъсквам със следния проблем - искат плащане с кредитна карта, каквато аз нямам, а не кеш някъде си ..
Дали може да се плати с дебитна и трябва ли да активирам някво интернет банкиране бла бла .. Някой сблъсквал ли се е с това ? :roll:

Отиваш в Райфайзен, за 5 дни ти издават карта, слагаш в нея пари и си готов
Хубавото на райфайзен е че картите са за цял свят, никъде не ги отказват - на мен ми отказаха например да платя с карта на пощенска в хотел. Питах - райфайзен признават. Отидох, направих си карта и сега само с нея плащам.
Успех!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”