Колеги интересувам се,колко пари ще ми струва пълненето на климатика и ако се наложи смяна на филтрите!?Полото е 1.6 95г ако това има значение!
mod edit: vaskoto1
колко ще ми струва пълненето на климатика?
- moni_barca
- Автомобил:
- Двигател:
Тъкмо щах да пускам въпрос за някой добър сервиз за ремонт на климатика. Моя нещо изпуска и се чудя къде да го закарам (в София).
Кажете някакво мнение моля ви.
А иначе за пълнене около 55-60лв предполагам. Миналата година толкова ми взеха(сервиза е зад ЛУКОЙЛ на Орион), но след 2 месеца бях пак без климатик
уж беше проверил системата пича , ама явно си е пипал х*я.
Та за това питам за някое свястно място!
Кажете някакво мнение моля ви.
А иначе за пълнене около 55-60лв предполагам. Миналата година толкова ми взеха(сервиза е зад ЛУКОЙЛ на Орион), но след 2 месеца бях пак без климатик
уж беше проверил системата пича , ама явно си е пипал х*я.
Та за това питам за някое свястно място!
- moni_barca
- Автомобил:
- Двигател:
- moni_barca
- Автомобил:
- Двигател:
- moni_barca
- Автомобил:
- Двигател:
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво значи пълнене колеги?
Какви са тези суми 50-60лв-80лв??
Реално поло 6N събира 700-750 грама. 100 грама са около 10лв. Ако климатика ви е абсолютно празен може да дадете 70-80лв.
Филтър са купето струва около 15лв.
Много добър сервиз за климатици в София има тук
Аз лично съм много доволен. Пада се от бул.Черни Връх като завиете наляво по ул.Хенри Ибсен, веднага в ляво има едно авто стопанство минавате през бариерата, там питате за сервиза за климатици и ще ви упътят.
Какви са тези суми 50-60лв-80лв??
Реално поло 6N събира 700-750 грама. 100 грама са около 10лв. Ако климатика ви е абсолютно празен може да дадете 70-80лв.
Филтър са купето струва около 15лв.
Много добър сервиз за климатици в София има тук
Аз лично съм много доволен. Пада се от бул.Черни Връх като завиете наляво по ул.Хенри Ибсен, веднага в ляво има едно авто стопанство минавате през бариерата, там питате за сервиза за климатици и ще ви упътят.
10x
Тази сутрин закарах колата в ИМПАС. Нямаше грам фреон. Напълниха го и сложиха оцевтител. След 2-3 дни ще отида да се види от къде тече. Знаете ли някакви стандартни места, който се пукат по системата, за да мога евентуално да очаквам нещо? Едно от момчетата там ми каза, че понеже копмресора стои най-долу в дясно и има възможност ако мина през голяма дупка да се спука там някаква си тръба. Често се случвало. Някакъв опит от ваша страна?
П.П. Нещо странно , което не съм усещал до сега - спрян климатик , а духа хладно от духалките и то 15 мин след като съм спрал климатика.Въздухът идва от вън(не циркулира въздуха от купето)
Ако така стояха нещата по принцип щеше да е супер
на спрян климатик духа хладно
,но според мен това има връзка с повредата...
П.П. Нещо странно , което не съм усещал до сега - спрян климатик , а духа хладно от духалките и то 15 мин след като съм спрал климатика.Въздухът идва от вън(не циркулира въздуха от купето)
Ако така стояха нещата по принцип щеше да е супер
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Re: 10x
откога не си пълнил климатика си....kr0tal написа:Тази сутрин закарах колата в ИМПАС. Нямаше грам фреон. Напълниха го и сложиха оцевтител. След 2-3 дни ще отида да се види от къде тече. Знаете ли някакви стандартни места, който се пукат по системата, за да мога евентуално да очаквам нещо? Едно от момчетата там ми каза, че понеже копмресора стои най-долу в дясно и има възможност ако мина през голяма дупка да се спука там някаква си тръба. Често се случвало. Някакъв опит от ваша страна?
Ако така стояха нещата по принцип щеше да е суперна спрян климатик духа хладно
![]()
![]()
,но според мен това има връзка с повредата...
май никога, нормално е да нямаш фреон....
най-вероятно от никъде не тече
и да - като спреш климата известно време духа по хладничко
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”