Радиатор за климатик

Техническа и сервизна информация за Passat
jadai
Автомобил:
Двигател:

Радиатор за климатик

Мнениеот jadai » Вто 22 юли 2008 22:25

Може ли някой да ме каже къде мога да намеря радиатор (с вентилатора) за климатик за PASAT Combi 1990 г. и паразитната ролка за да ми напарвят климатика в сервиза.
Благодаря предварително... :???

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Сря 23 юли 2008 6:46

в Берковица претполагам ще е трудно да откриеш,що не отскочиш до Монтана или Враца,а също може да питаш и Спас(Letajanta)

orlinlakov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orlinlakov » Чет 24 юли 2008 8:31

Колега виждам, че си нов във форума и не си наясно с това кой къде какво е писал. Радиатора за който питаш е около 300 лв нов. В зависимост от модела на пасата 1,6 1,8 2,0 (по принцип има значение).
Ролката ти не е много скъпа зависи каква кубатура ти е пасата (ако е 1,8 моно е само една) ангренажа също не е скъп около 10 лв. Вече това вентилаторче е за което говориш си е цифра пара ако го купуваш ново ако уточниш какъв ти е пасата може и да помогна с още нещо.

jadai
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jadai » Пет 25 юли 2008 0:00

Да наистина съм нов във форума.
Пасата ми е 90г. 1,8 моноинжекция. Двигателя е модел PR. Не може ли да си намери радиатор и перка за него втора употреба? За ролката и ремъка ще ги купя нови.
Въпрос на лаик - как да питам този Спас (Letajanta)?

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пет 25 юли 2008 0:37

jadai написа:как да питам този Спас (Letajanta)?

Най лесния начин е с търсачката ;)
Натискаш 'Търсене' отгоре на страницата и във второто поле, 'Търсене по автор' исписваш точния ник на колегата, който ти трябва.
Търсачката ще ти исплюе всички теми, в които въпросния колега е писал до сега. Просто ги отваряш и го намираш.
Веднъж намерил човека, който те интересува, можеш да му пратиш Лично Съобщение (ЛС). За целта натискаш бутончето [Бележка].
На няколко места във форума е писан и мобилният му телефон, но това вече изисква по-усилено четене.
По тази причина аз ще ти испратя ЛС с неговия телефон (тъкмо да видиш що за чудо са тия бележки), а ти, надявам се, ще обещаеш да му звъннеш в нормално време, не да го събудиш сега, посред нощите, че после мен да псува! :lol: :lol:

Впрочем, ето ти директно линк към профила на колегата:
http://vwclub.bg/forum/profile.php?mode ... file&u=672

но ти все пак си пробвай търсачката ;) Работи. :lol:

Върни се в “Passat”